Nyhed

Madrugada annoncerer ekstrakoncert i Danmark

GAFFA - Alt om musik

Efter to succesfulde koncerter på henholdsvis Amager Bio og Train – hvor koncerten på Train blev tildelt fem, fornemme stjerner af GAFFAs anmelder, vender norske Madrugada atter tilbage live med en ekstra koncert i september.

Genforeningen af Madrugada fik i løbet af den foregående uge en overvældende god modtagelse, da det norske mørkelandsrockband spillede en bragende udsolgt koncert i Amager Bio og ligeledes spillede for et ligeså begejstret publikum på Train, hvor GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt blandt andet rosende beskrev Tain-koncerten med følgende ord:

”De er mindst lige så tændte og velspillede nu, som de var i 00’erne – og publikum er i hvert fald klar.”


LÆS OGSÅ: Madrugada gav alt, de havde

Det er derfor også med stor glæde, at bandet netop har annonceret, at de atter kan opleves live, når de igen til efteråret besøger Danmark i Amager Bio den 24. september.

Madrugada, der er et af Norges største bands, er tilbage efter 11 år i opløsning. Opløsningen skete på baggrund af bandets guitarist Robert Burås’ alt for tidlige død i 2007, hvor Madrugada kort efter udgav deres sidste album Madrugada, drog på turné og efterfølgende gik hver til sit. 


LÆS OGSÅ: Madrugada: Madrugada 

Mørkelandsbandet blev dannet i 1995, og består i dag, bortset fra Burås, af bandets originale medlemmer: Forsanger Sivert Høyem, bassist Frode Jacobsen og trommeslager Jon Lauvland Pettersen, samt de nytilkomne guitarister Alex Kloster Jensen og Cato Thomassen (hhv, til venstre og til højre på foto), hvor førstnævnte også spiller keyboard.

Billetter til Madrugadas efterårskoncert i Amager Bio kan købes via ticketmaster.dk og amagerbio.dk. 


ANNONCE