Nyhed

Katie Melua giver to danmarkskoncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Den britisk/georgiske sangerinde giver koncert i København den 29. september og i Aalborg den 3. oktober.

Det er måske gået din næse forbi, men blot 35-årige Katie Melua er faktisk en af de bedst sælgende kvindelige artister i Storbritannien nogensinde, og den store stemme gemt i den lille krop har erhvervet hende 56 platin-plader og har affødt over 11 millioner solgte album. Nu vender hun tilbage til Danmark, i form af Operaen i København den 29. september samt Musikkens Hus i Aalborg den 3. oktober.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Katie Melua: Georgisk kvindekor, guitarklimpreri og gåsehud


Melua har i løbet af de senere år været en flittig gæst inden for vores landegrænser og underholdt blandt andet med sin "fløjlsbløde stemme og alfeagtige fremtoning" i fællesskab med The Gori Women’s Choir i Musikhuset i Aarhus, hvor vi kvitterede med fire ud af seks stjerner. Denne gang kan hun opleves på egen hånd uden vokalensemble. 

Den 35-årige sangerinde, sangskriver og guitarist fik sit gennembrud som blot 19-årig med debutalbummet Call off the Search, der solgte mere end 1,8 millioner eksemplarer i de første måneder og blandt andet indeholdt det verdensomspændende hit ”The Closest Thing to Crazy”. Debuten blev i 2005 fulgt op med albummet Piece By Piece, hvorpå man finder storhittet ”Nine Million Bicycles”.

Billetsalget skydes i gang fredag den 22. november klokken 11, og billetter kan til den til købes via linket her.


Se Katie Meluas cover af Sting-hittet "Fields of Gold" nedenfor. 

ANNONCE