Nyhed

VIDEO: Fatboy Slim spiller Greta Thunberg-mashup under dj-sæt

GAFFA.dk - alt om musik

Norman Cook, kendt som Fatboy Slim, optræder nu live med sit remix af Greta Thunbergs virale tale

Greta Thunbergs tale ved FN's klimatopmøde i New York i sidste måned er efterhånden blevet lidt af et meme, og i sidste uge dukkede der så et mashup op af Fatboy Slims “Right Here, Right Now” og Greta Thunbergs tale på internettet.

Fatboy Slim har nu optrådt med dette mashup under en nylig koncert, og efter videoen at dømme ser Thunberg-remixet ud til at fungere ret godt live. Se selv videoen herunder.


For nyligt blev der desuden delt en svensk dødsmetalversion af Greta Thunbergs tale. 


LÆS OGSÅ: Se Greta Thunbergs klimatale – i dødsmetal-version

Den 16-årige svenske klimaaktivist er for tiden beskæftiget med en bølge af Extinction Rebellion-protester, der følger op på sidste måneds Global Climate Strike.

ABBA’s Björn Ulvaeus og The 1975’s Matty Healy er blot nogle af de kendte musikere, der støtter op om Greta Thunberg. “Hvordan kan man synke så lavt som til at kritisere et barns udseende? En ung pige. Grunden er naturligvis mangel på mod-argumenter,” har ABBAs Björn udtalt som modsvar til kritik mod den unge klimaaktivist, ifølge NME.


LÆS OGSÅ: Prophets of Rage hylder Greta Thunberg

Samtidig har Matty Healy fra The 1975 udtalt, at “Greta er den mest punk person, jeg har mødt i mit liv” og "hun er en af de eneste personer, jeg er blevet virkelig starstruck af", skriver NME.

Thunberg optræder desuden på The 1975-sangen "The 1975", en forsmag på bandets kommende album Notes On A Conditional Form.


ANNONCE