Nyhed

Kwamie Liv tager på virtuel tour med internationalt navn

GAFFA.dk – alt om musik

Vega agerer platform i Danmark, når Kwamie Liv og Lion Babe giver koncert onsdag den 6. maj.

I går annoncerede den New York-baserede r&b-duo Lion Babe på deres Instagramprofil, at de i starten af maj vil tage på en virtuel verdensturné med titlen Around The World At Home Virtual World Tour.

Lion Babe vil over seks dage spille på 11 forskellige venues i hele verden. Dansk-zambiske Kwamie Liv vil være med som support til koncerterne i Sydafrika, Tyskland, USA, Frankrig og Danmark, og sidstnævnte som kommer til at foregå onsdag den 6. maj klokken 21.00 på Vegas Instagramprofil @vegacph. Koncerten er gratis og tilgængelig for alle.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Lion Babe: Begin

Lion Babe består af sanger Jilian Hervey og producer Lucas Goodman, og duoen debuterede med ”Treat Me Like Fire” tilbage i 2012. Duoen har udgivet to album i henholdsvis 2016 (Begin) og 2019 (Cosmic Wind), og de har samarbejdet med såvel Childish Gambino som Raekwon. Deres seneste udgivelse er en nyfortolkning af Nellys ”Hot In Herre”.

Sangerinde og sangskriver Kwamie Liv er efterhånden et veletableret navn på den danske musikscene. Hun udgav sin debut-ep Lost in the Girl i 2014, og i 2018 udkom hun så med sit debutalbum Lovers That Come and Go, der fik pæne ord med på vejen af GAFFAs anmelder.


LÆS OGSÅ: Kwamie gav krammere – både billedligt og bogstaveligt

Det er altså den 6. maj klokken 21.00, at du skal tune ind på Vegas Instagram, hvis du vil have den virtuelle live-oplevelse. I mellemtiden kan du lytte til Kwamie Liv og ”New Boo” her:


ANNONCE