Nyhed

Sia offentliggør sang om Tiger King

GAFFA.dk – alt om musik

Baseret på beatet til Megan Thee Stallions hit "Savage"

Netflix-dokumentarserien Tiger King om den excentriske, tidligere zoo-ejer og nu dømte og fængslede Joe Exotic går sin sejrsgang rundt om i verden i denne tid. Nu har også Sia kastet sin kærlighed på figuren og offentliggjort en sang om ham, "Joe Exotic", på sine sociale mediesider, skriver NME.

Nummeret varer kun et minut og er baseret på beatet til Megan Thee Stallions hit "Savage". Herpå rapper stylisten Tonya Brewer, danseren Maddie Ziegler, der er kendt fra adskillige Sia-videoer, og Sia selv, sidstnævnte som sædvanlig med ansigtet skjult. Noget overraskende er den erfarne sangskriver Sia ikke selv krediteret for teksten, der ifølge videoen er skrevet af Brewer og Ziegler og åbner med linjen "Joe Exotic / Breeds lions and tigers, chaotic".


I videoen opfordrer Sia til at støtte dyrevelfærdsorganisationen The Humane Society.

Artiklen fortsætter under videoen.

Sia har i øvrigt efter eget udsagn en musicalfilm og to album på vej.

LÆS OGSÅ: Sia: Jeg har to album på vej – og en film


Sia er ikke den første musiker, der har fattet interesse for Joe Exotic. For nylig vakte The Offspring opsigt med at fortolke countrysangen "Here Kitty Kitty", der er blevet et hit via Tiger King-serien, hvor Joe Exotic selv fremfører den – også selvom der i virkeligheden er tale om playback til en indspilning med countrygruppen Clinton Johnson Band.

LÆS OGSÅ: TIGER KING: Danskerne elsker Joe Exotics musik


 

ANNONCE