Nyhed

Whitney Houston-hologram streamer koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Nyheden var en aprilsnar

Synger live fra legendens fashionable hjem i New Jersey

En lang række turnéer er blevet aflyst eller udsat på grund af corona-pandemien. Det gælder blandt mange andre An Evening With Whitney Houston, hvor den afdøde soulpoplegende i egenskab af et hologram skulle have været på Europaturné og herunder have optrådt i Forum Black Box i København 29. marts sammen med både liveband, dansere, kor og Broadway-inspireret scenekunst.


Nu har boet efter Whitney valgt at kompensere for de aflyste koncerter ved at lade Houston-hologrammet give en række streamede koncerter, og de har fået lov at gøre det fra det fashionable hjem i byen Mendham, New Jersey, som Houston boede i fra 1987 til fem år før sin død i 2012. Huset ejes i dag af lægen og investoren Matthew Krauthamer, der købte huset, netop fordi han er stor fan af Houston, og han har med glæde åbnet sit hjem for hologrammet.

Houstons hologram vil for at undgå smittespredning kun optræde akkompagneret af en pianist, og koncerterne vil blive afholdt direkte fra Houstons gamle hjemmestudie, hvor hun i sin tid indspillede demoer til megahits som ”I Will Always Love You”, ”My Love is Your Love” og ”I’m Your Baby Tonight”.

LÆS OGSÅ: NEKROLOG: Whitney Houston er død, 48 år gammel


Whitney Houstons svigerinde og tidligere manager Pat Houston, der nu er CEO for The Estate of Whitney E. Houston udtaler i en pressemeddelelse: ”Vi havde lovet folk en spektakulær larger than life-oplevelse med Whitney. Når får de i stedet en intimoptræden med en af alle tiders største stjerner helt alene og tæt på, fra det sted hvor hun boede og lagde grundstenene til nogle af sine største hits. Det bliver historisk.”

Matthew Krauthamer, ejeren af huset, hvor koncerterne vil finde sted, tilføjer: ”Jeg købte i sin tid huset for at være så tæt på Whitney, som jeg kunne komme. Jeg havde håbet at møde hendes genfærd i huset, og det gør jeg så nu. Det er kæmpestort.”

Hologrammet er skabt af en af verdens førende hologram-producenter, BASE Entertainment. Direktør Brian Becker udtaler i en pressemeddelelse:


”Whitney Houston var et talent hinsides, hvad ord kan sige, og hendes talent og indflydelse overskred alle grænser. Hvad vi skaber her er en ny type koncertoplevelse, som er skabt til at indfange den magi. Når hun optrådte, var der et uhørt niveau af karisma og følelse – det er det, vi skal bringe ud til publikum ude i de mange hjem, og det er en ære at være med til at holde hendes kunstneriske arv ved lige med dette projekt.”

Koncerterne vil finde sted i hele april måned hver dag klokken 20 lokal tid (klokken 02 om natten den efterfølgende dag dansk tid) og bliver live-streamet på Whitney Houstons profiler på YouTube, Instagram, Facebook og Twitter, hvor man også vil kunne se dem efterfølgende.

LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Er den almindelige livekoncert i overhængende fare?


ANNONCE