Nyhed

Newbees Festival søger bands

Den aarhusianske festival for up&coming hører gerne fra ambitiøse musikere

Når Newbees Festival løber af stablen i Aarhus Studenterhus for syvende gang den 26. og 27. september, er det en mulighed for up&coming dansk musik at komme ud at skinne. Festivalen har tidligere været blandt de første til at præsentere navne som Baby In Vain, Schultz & Forever, Karl William, De Dødelige, The Minds of 99, Ulige Numre, Linkoban, Quadron, The Rumour Said Fire, Ginger Ninja, Wafande, Treefight for Sunlight, Cody og Boho Dancer. Se ansøgningsfrist og kontaktoplysninger her forneden. 

Festivalens fokus er at udvælge de artister, som har størst chance for at bryde igennem, og i år har man allieret sig med det aarhusianske musiktidsskrift Sound Of Aarhus som mediepartner og co-booker. Asbjørn Lyhne og Steffen Paust, duoen bag SoA, udtaler: "Vi er glade for at blive inviteret med til at arbejde for den nye, kvalificerede danske musik, som vi selv brænder for til dagligt. Newbees Festival er en fantastisk platform både for artister og publikum, hvis man vil være der, hvor det sker."

Flere af de tidligere navne på festivalen er da også kendte på de større danske scener i dag. The Minds of 99 (billedet) har i år udgivet deres meget roste selvbetitlede debut - den fik fire stjerner af GAFFAs Jan Opstrup Poulsen under overskriften: "I overhalingsbanen. Den dansksprogede punkpop vakt til live." - og Treefight For Sunlight har været på banen med deres andet album, "Pizza" - som også modtog fire stjerner, denne gang af GAFFAs Pelle Sonne Lohmann.


Tiden op til festivalen vil være præget af teasers for eventet og konkurrencer. P6-vært og en af kræfterne bag Karrierekanonen, Casper Bach Hegstrup, er årets konferencier. Danske Bank er fortsat hovedsponsor på arrangementet.

Som hjælp til at booke de rette navne opfordres kunstnere og bookingbureauer til at gøre opmærksomme på sig selv. Ansøgninger bruges som supplement til det igangværende bookingarbejde, og relevante artister kontaktes senest 01. august.

Ansøgningsfristen løber fra den 16.  juni til 27. juli. Send link med musik samt kontaktinfo til [email protected]


ANNONCE