Nyhed

Per Vers inviterer til online pladeudgivelse i aften

GAFFA.DK - alt om musik

Hans nye album udkommer i aften
 
Klokken 19.30 udkommer Per Vers' nye album. Den danske hof-rimer kendt for hittet "Black Power" og utallige freestyle-bedrifter har nemlig organiseret en online pladeudgivelse i aften. 
 
Hans nye udgivelse "Hovedspræng", en art opsamling af ikke-album-tracks, der tæller intet mindre end 24 numre, bliver nemlig trykt live hos pladetrykkeriet Nordsø under eventet. Albummet udkommer på dobbeltvinyl i et cover, der består af en 100 siders (!) bog - men kan ikke købes i butikkerne. Den sælges kun direkte fra kunstneren til dem, der bestiller albummet live.

Til eventet, der foregår i studiet Mill Factory er der koncert, freestyle, live talk, konkurrencer med unikke giveaways og auktioner undervejs. For at få det til at se pænt ud, er showet pakket ind i grafik af Mads Buus, der har stået for visuals for Den Sorte Skole og Phlake. Og så bliver Per bakket op af Turkman Souljah på musik, ligesom han gjorde for nylig, hvor GAFFA's anmelder gav koncerten fem stjerner med på vejen

Som ekstra bonus er Hadi Ka-koush, kendt som Adam fra Adam & Noah og nissen Skir fra Tinka, indkaldt til en såkaldt talk med Per. De to har tidligere arbejdet sammen på Per Vers' Knust Kunst-album, hvor Ka-koush leverer vokal på "Luk mig ind". 
 
Per Vers har tidligere på året afholdt et lignende event, hvor der blev solgt 500 vinylskiver live, og der desuden var forrygende interaktion med publikum, der kunne chatte med under showet. 
 
Der er således lagt op til en anderledes, men forhåbentlig medrivende oplevelse. "Hovedspræng" pladeudgivelsen kan streames ved at trykke her
ANNONCE