Nyhed

Ozzy Osbourne aflyser turné – skal i behandling

GAFFA.dk – alt om musik

"Jeg har haft et lorteår"

Ozzy Osbourne har aflyst sin kommende nordamerikanske turné for at gå i behandling for Parkinsons Sygdom i Schweiz. I sidste måned bekendtgjorde han i det amerikanske tv-show Good Morning America, at han lider af den alvorlige hjernesygdom. Dengang sagde han, at han fik diagnosen i februar 2019, men ifølge et senere interview med Los Angeles Times modtog han diagnosen allerede i 2003.

"Jeg er så taknemmelig for, at alle har været tålmodige, for jeg har haft et lorteår," udtaler den 71-årige Ozzy Osbourne på sin hjemmeside og fortsætter: "Desværre kan jeg ikke komme til behandling i Schweiz før april, og behandlingen tager seks-otte uger."


"Jeg vil ikke begynde en turné og så aflyse koncerter i sidste øjeblik; det er bare ikke fair over for fansene. Jeg vil hellere, at de får pengene refunderet nu, og når jeg engang tager på nordamerikansk turné, vil alle, som har købt billetter til de aflyste koncerter være de første, der får mulighed for at købe billetter."

I april 2019 aflyste Ozzy alle sine koncerter året ud efter et fald i hjemmet, der forværrede de skader, han havde pådraget sig i forbindelse med et uheld på en firhjulet motorcykel i 2003. Siden har han gennemgået flere operationer. Hans turné bliver nu genoptaget 23. oktober i Newcastle og slutter 11. november i Dortmund, men besøger ikke Danmark. Ozzys hidtil seneste koncert i Danmark var i 2018, hvor han spillede på Copenhell.

LÆS OGSÅ: Prinsen af mørket cementerede sin legende


Ozzy Osbourne udgiver den 21. februar sit første soloalbum i 10 år, Ordinary Man. Han var dog også albumaktuel i 2013 med Black Sabbaths afskedsalbum, 13. Det kommende album har gæsteoptrædener fra blandt andre Elton John (på titelnummeret, der allerede er udkommet som singleforløber), Slash fra Guns N' Roses på guitar, Duff McKagan fra Guns N’ Roses på bas, Chad Smith fra Red Hot Chili Peppers på trommer og Andrew Watt (Post Malone, Blink-182 med flere) på guitar. 

Varm op til det nye album med Ozzy Osbournes seneste single, "Ordinary Man" featuring Elton John:


ANNONCE