Nyhed

Smashing Pumpkins lover godt nyt i 2020

GAFFA.dk - alt om musik

Rockgruppen Smashing Pumpking har annonceret, at de udgiver dobbeltalbum i 2020

Bandets frontmand og sangskriver Billy Corgan fortæller, at han og bandet står klar med 21 sange til et ”ret anderledes” album, og det bliver et dobbeltalbum, der udkommer i år.

Ifølge Corgan bliver albummet det første ”rigtige album” siden bandets genforening i 2018. Af det kan man forvente et klassisk ”lad os kaste det hele på væggen og se, hvad der sker”-slags album, som han selv beskriver det. Han fortsætter (citeret via NME) til mediet Tennessean:


”Det sidste album var sådan lidt, ”lad os bare hoppe ind, indspille noget rigtig hurtigt, og lade det være, hvad end det bliver”… så jeg glæder mig til dette, fordi vi på en måde er tilbage til der, hvor vi tør løbe en risiko og bringe noget nyt til bordet, frem for blot at kopiere det, vi i forvejen er kendt for”.  

LÆS OGSÅ: The Smashing Pumpkins - Musikeren der vil ind fra kulden

Selvom Corgan benævner det kommende dobbeltalbum som det første ”rigtige” siden bandets genforening, har gruppen dog udgivet det 32 minutter korte Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No i 2018. Forinden udsendte gruppen albummet Monuments to an Elegy i 2014. I sommer gæstede Smashing Pumpkins Heartland Festival, hvor de leverede en nostalgi-koncert præget af 90'ernes storhedstid. Tiden, hvor de blandt andet udgav dobbeltalbummet Melon Collie and the Infinite Sadness.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Afvæbnet og i al sin storhed

 

ANNONCE