Nyhed

John Grant giver to danske koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Optræder denne gang kun med sang, klaver og keyboard

Den amerikanske sanger og sangskriver John Grant er en regelmæssig gæst i Danmark, som også indgår i titlen på hans første soloalbum, og nu vender han tilbage med to koncerter på henholdsvis VoxHall i Aarhus den 26. april og DR Koncertsalen den 27. april. Hvor Grant tidligere har spillet på VoxHall flere gange, bliver det første gang, han indtager den store sal i DR Koncerthuset.

På sin kommende tour nedskalerer Grant til en mere intim opsætning og vil spille sange fra hele karrieren udelukkende med klaver og keyboard sammen med sin kollega gennem mange år, pianisten Chris Pemberton. Turnéen markerer i øvrigt ti års jubilæet for Grants meget roste solodebut Queen of Denmark.


John Grant indledte karrieren som sanger i indierockbandet The Czars, der udsendte fem album i årene 1995-2004 og også gav koncerter i Danmark. Herefter gik han solo og har indtil videre udgivet fire soloalbum, senest Love is Magic fra 2018.

Sangeren er kendt for sin udtryksfulde stemme, sjæludkrængende tekster om blandt andet homoseksualitet, depression og stoffer og for sin karakteristiske ansigtsmaling. Han har flere gange fået flotte koncertanmeldelser af GAFFA, også ved sit hidtil seneste danmarksbesøg på sidste års Heartland Festival, hvor det blev til fem ud af seks stjerner. Tilbage i 2018 i Store Vega blev det endda til de maksimale seks stjerner.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: John Grant er en usandsynlig superhelt


Billetsalget starter fredag 17. januar kl. 10:00 via:

VoxHall, Aarhus, 26. april:

Billetinfo: https://fondenvoxhall.dk / https://luger.dk


DR Koncerthuset, Koncertsalen, København, 27. april

Billetinfo: https://drkoncerthuset.dk / https://luger.dk

Varm op med klassikeren "Queen of Denmark":

ANNONCE