Nyhed

Phlake tager på drive-in-turné

GAFFA.dk – alt om musik

R&b-duoen drager landet rundt i slut-maj og start-juni

Den albumaktuelle r&b-duo Phlake har netop offentliggjort, at de tager på drive-in-turné som en del af Drive In – Live-touren. Gruppen udgav den 15. maj deres tredje album, T.I.D.O.Y.S. – det står for The Illegal Download of Your Soul – som GAFFAs anmelder tildelte de maksimale seks stjerner. I forbindelse med udgivelsen afslørede duoen også identiteten bag deres mystiske gæstesolist Mercedes the Virus. Det var simpelthen duoens egen sanger Mads Bo med stemmen pitchet en oktav op, så han lyder som en kvinde.

LÆS OGSÅ: Phlake har med feminint alter ego skabt en ny r&b-fortælling


Koncerterne skal opleves fra egne biler, og på grund af myndighedernes anbefalinger vil publikum komme lidt længere væk fra scenen end ved en traditionel koncert. Derfor er scenen bygget ekstra høj, og tre storskærme bliver sat op. Drive In – Live vil have plads til cirka 600 biler til hver koncert, og man kan høre lyden igennem sin bilradio.

Phlake, der ikke har givet koncert, siden de spillede i Royal Arena i november 2019, ser frem til at vende tilbage til scenen:

LÆS OGSÅ: Da Phlake skrev et manifest om moderne dansk pophistorie


“Vi glæder os til at komme ud og spille igen – særligt fordi vi lige har udgivet en ny plade, og det her er en sjov og anderledes mulighed. Vi har savnet vores band og publikummer. Udsigten til ikke at skulle spille har været ulidelig,” siger sanger Mads Bo i en pressemeddelelse. Keyboardspiller og producer Jonathan Elkær tilføjer:

”Det her kommer måske kun til at ske én gang i vores liv, så det er spændende at være en del af en potentiel historisk begivenhed, og vi glæder os helt vildt”.

Phlake kan opleves følgende steder:


København – 28. MAJ (Københavns Lufthavn - Parkering P19)

Aarhus – 30. MAJ (P-Scenen på Tangkrogen)

Herning – 31. MAJ (Landsskuepladsen ved MCH)


Aalborg – 5. JUNI (Aalborg Lufthavn - Parkering P3)

Odense – 12. JUNI (Jyske Bank Arena - Parkering)

Billetsalget starter torsdag d. 21. maj kl. 12.00


Pris: 620 kr (+55 kr i gebyr)

Køb billet på www.ticketmaster.dk

Læs mere om de øvrige danske kunstnere, der tager på drive-in-turné via driveinlive.dk


Varm op med musikvideoen til Phlakes seneste single, "Sleepwalker" featuring Awinbeh:

ANNONCE