Nyhed

Danske Underworld-koncerter udskydes

GAFFA.dk – alt om musik

Der er endnu ikke fundet nye datoer for de to Underworld-koncerter.

Den britiske elektroniske duo Underworld skulle have givet to danske koncerter i Den Grå Hal i København den 15. og 16. marts, men begge koncerter – sammen med et show i Norge den 13. marts – er nu desværre udsat på ubestemt tid grundet spredningen af coronavirus.

“Det er med stor beklagelse, at Underworld er nødsaget til at udsætte deres shows i Norge og Danmark grundet den store spredning af coronavirus (COVID-19) i hele kontinentet,” skriver Underworld i en besked på deres hjemmeside.


”Der bliver foretaget ethvert forsøg på at omlægge datoerne til det tidligste sikre tidspunkt. Kontakt i mellemtiden din billetudbyder for yderligere information,” afslutter de beskeden.

Udsættelsen af koncerterne finder sted efter regeringens opfordring til at aflyse eller udsætte af alle arrangementer med 1000 gæster eller derover.

Underworld er ikke de første til at udskyde en koncert: Af andre navne heriblandt kan nævnes King Krule, Fat Freddy’s Drop, Tones and I, Bryan Adams, Folkeklubben, D-A-D og Tina Dickow.


LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Det gør spillestederne efter Mette Frederiksens corona-melding

                                                                                              

ANNONCE