Nyhed

Underworld giver dansk ekstrakoncert

GAFFA.dk - alt om musik

Underworld spiller en ekstrakoncert i Den Grå Hal den 16. marts 2020.

Underworld har i snart tre årtier betaget mange musikelskere med deres techno, og nu har fans muligheden for at opleve gruppen live, når de til foråret gæster Den Grå Hal på Christiania. Den allerede annoncerede koncert den 15. marts er udsolgt, men Underworld har fundet plads i kalenderen og spiller endnu en dansk koncert den 16. marts. Det bliver også i Den Grå Hal. 

LÆS OGSÅ: Forfatteren bag "Trainspotting" interviewer Iggy Pop og Underworld om ny fælles ep


Underworld blev for alvor kendte, da de leverede tracket "Born Slippy (Nuxx)" til den legendariske kultfilm Trainspotting fra 1996Så sent som i sommer spillede Underworld på Dyrskuepladsen til årets Roskilde Festival, hvor de opnåede imponerende og maksimale seks stjerner fra GAFFAs anmelder: 

"På Arena, hvor Underworld tilbage i 1996 gav en legendarisk og mindeværdig optræden, genindtog Karl Hyde og Rick Smith tronen som de ubestridte konger af techno."

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Kongerne af techno


Noget kunne altså tyde på, at der er lagt i kakkelovnen til et brag af en fest - to dage i træk. Gruppen har tidligere været headlinere på et væld af store festivaler, som Glastonbury, Summer Sonic, Coachella og leverede lydsiden til åbningsceremonien ved OL i London i 2012. 

Billetsalget til ekstrakoncerten starter den 28. november klokken 10 - lige her.


ANNONCE