Nyhed

The Asteroids Galaxy Tour holder pause på ubestemt tid

GAFFA.dk – alt om musik

Duoen bestående af Mette Lindberg og Lars Iversen melder denne nyhed ud på Facebook.

Den københavnske popduo The Asteroids Galaxy Tour er ét af de sjældnere danske projekter, som måske har opnået mere succes i udlandet end hjemme; deres debutalbum Fruit fra 2009 nåede til top 100-hitlisterne i Østrig, Frankrig og Schweiz, mens det ikke kom ind på den danske top 40. Herhjemme er forsanger Mette Lindberg måske mest kendt som dommer i niende og tiende sæson af X Factor.

LÆS OGSÅ: X Factor er tilbage – dommer Mette Lindberg svarer på læsernes skarpe spørgsmål


Siden har gruppen udgivet Out of Frequency fra 2012 og Bring Us Together fra 2014, og dét er faktisk det seneste udspil, på nær en enkelt single, fra gruppen, der skriver: ”Vi ved, der er gået mere end lang tid siden sidst.”

Med disse ord og et selfie af sangerinden og produceren Lars Iversen annoncerede duoen pausen, der skal vare på ubestemt tid. Du kan se facebookopslaget nedenfor.

De skriver også: ”Vi håber, I har haft det godt i denne mærkeligste tid, en verdensomvæltende pandemi, og at I holder ud, hvor end I er. Vi vil gerne fortælle jer, at grunden til, vi ikke har været i kontakt med jer, er at vi har besluttet at holde pause fra Asteroids for nu.”


”Alle de år, vi har brugt på at turnere med vores musik, og dele den med jer, har simpelthen været det vildeste nogensinde!!! Vi takker jer af hele vores hjerte for al den kærlighed og støtte, I har givet os. I er de bedste venner en kunstner kunne ønske sig – tak.

”Vi arbejder begge på nye projekter, men separat. Vi vil opdatere jer på disse i en nær fremtid. I mellemtiden må I passe på hinanden og holde jer raske! Masser af kærlighed // Lars & Mette.”


ANNONCE