Nyhed

Kira Skov tager på turné med gæstesolister

GAFFA.dk – alt om musik

Kira Skov tager både band og gæstesolister med på Spirit Tree Tour i starten af det nye år

Da corona ramte hele verden og sendte os alle i lockdown og isolation, følte Kira Skov trang til at række ud med sin musik. Mod musikere og sangere, hun enten har arbejdet sammen med, kendte eller beundrede. For sammen med dem at skabe mening i en ellers meningsløs tid trods på lang distance.

Det endte ud i duoalbummet Spirit Tree, der udkom den 14. maj, og som blev yderst velmodtaget. Det er gæstet af musikkere som Jenny Wilson, Mark Lanegan, Bonnie "Prince" Billy, John Parish, Bill Callahan, Lionel Liminana samt danske Mette Lindberg, Marie Fisker, Stine Grøn og Steen Jørgensen. 


Det er dette album, Kira Skov tager ud og spiller på Spirit Tree Tour. På touren vil det være Kira Skov selv på vokal og guitar, Silas Tinglef på trommer og guitar, Anders "AC" Christensen på bas og klaver, Oliver Hoiness på guitar og keys, og Maria Jagd violin. Desuden er følgende solister bekræftet på forskellige venues til at fortolke materialet fra Spirit Tree: Mette Lindberg, Teitur, Stine Grøn (kendt fra Irah), Michael Rexen og Marie Fisker.

Albummet Spirit Tree fik af GAFFA fem stjerner og ligeledes, da Kira Skov og co havde premiere på musikken fra albummet til to koncerter på Bremer under Copenhagen Jazz Festival, kvitterede GAFFA med fem stjerner og skrev blandet andet følgende om Kira Skov og hendes præstation:

”Hun virkede selv brillant. Lettere end før. Løftet. Det klædte hende at smile. Og dét gjorde hun – sikkert af flere, gode grunde. Hun kunne eksempelvis tillade sig at smile over poesiens niveau. Over kompositioners ditto. Og over samarbejderne? For hendes duetter? De aftvang mandag aften respekt. Både fordi de var rundet af en klædelig og moden tyngde af alvor og seriøsitet. Og fordi de lod lyset trænge ind, så man kunne ane konturerne af den rigdom, der var i hendes hus. Kira Skov var og optrådte som en glædesfyldt kunstner af internationalt tilsnit.”


LÆS OGSÅ: Kira Skov: Her er mit soundtrack til livet

Se hvornår Kira Skov, band og gæstesolister spiler i 2022 herunder. Billetter kan købes lige her.


14. januar   Silkeborg / Kedelhuset


15. januar   Mols Bjerge / Sølballegård

20. januar   Aarhus Musikhuset / Rytmisk Sal

21. januar   Aalborg / Musikkens Hus


22. januar   Sønderborg / Sønderborghus

27. januar   Esbjerg / Tobakken

28. januar   Odense / Dexter


29. januar   Svendborg / Svendborg Teater

03. februar  Randers / Turbinen

04. februar  Birkerød / Mantziusgården


10. februar  Holbæk / Sidesporet

11. februar  Køge / Bygningen

12. februar  Assens / Tobaksgaarden


13. februar  København / Koncertsalen

17. februar  Fredericia / Tøjhuset

18. februar  Viborg / Paletten


19. februar  Herning / Fermaten

Varm om til koncerten med singlen "Dusty Kate", der er featuringen Mette Lindberg herunder:


ANNONCE