Nyhed

PREMIERE: Surrealistisk musikvideo fra The Asteroids Galaxy Tour

GAFFA.dk – alt om musik

The Asteroids Galaxy Tour udgav singlen "Apollo" den 29. juni, og nu er de klar med en tilhørende musikvideo. Se den nederst i artiklen.

Den poppede og legesyge single "Apollo" rummer et 90'er pop-vibe og forsangeren Mette Lindbergs femnine og lyse stemme. Den nye single er opfølgeren til singlen "Surrender", som udkom i marts. 

Den humørfyldte single "Apollo" er nu blevet ledsaget af en grafisk og surrealistisk musikvideo. Videoen er produceret af produktionsselskabet Mellow sammen med Studio Hue. Mette Lindberg befinder sig i en farvestrålende galakse omgivet af surrealistiske genstande, mens linjerne fra nummeret samles i en stor grafisk eksplosion. En video, som lægger sig i fin forlængelse af musikvideoen til "Surrender", der også viser Lindberg ude i det ydre rum. 

LÆS OGSÅ: The Asteroids Galaxy Tour udsender video til ”Surrender”

The Asteroids Galaxy Tour blev dannet i 2007 af sangerinden Mette Lindberg og musikeren og produceren Lars Iversen. The Asteroids Galaxy Tour har siden opnået pæn international succes og turneret i det meste af verden. Duoens seneste og tredje studiealbum, Bring Us Together, udkom i 2014. Et album, som GAFFA uddelte fire ud af seks stjerner til.

I modsætning til tidligere vil The Asteroids Galaxy Tour denne gang vende den normale albumproces om, som almindeligvis er kendt ved at færdiggøre et helt album, før det udgives. Gruppen vil i stedet udsende deres singler, så snart de er færdige, så lytterne får et øjebliksbillede af, hvor de rent musikalsk befinder sig netop nu. 

LÆS OGSÅ: The Asteroids Galaxy Tour: Bring Us Together

The Asteroids Galaxy Tour spiller blandt andet på årets SmukFest onsdag den 8. august. 

Se den nye musikvideo her

ANNONCE