Nyhed

Liberty klar med ny single – og turné, så snart spillestederne åbner

GAFFA.dk – alt om musik

Spillestederne genåbner 6. maj – Mattias Kolstrup står på scenen fra dag 1

Liberty alias den tidligere Dúné-sanger Mattias Kolstrup er aktuel med en ny single, "The Last Time", og samtidig annoncerer han en danmarksturné, der begynder, så snart spillestederne genåbner – det vil sige den 6. maj. Hør "The Last Time" og se tourdatoerne nedenfor.

– Sangen kom til mig på Kilimanjaro, hvor jeg befandt mig for at bearbejde et forlist forhold. Jeg skulle bare væk og så tæt på stjernerne som muligt – Mount Everest var dog liiiiidt for sindsygt. Men selvom jeg havde fjernet mig så langt væk, som det fysisk var muligt, var mine tanker selvfølgelig på hjem og på hende. På toppen mødte jeg en gammel krumbøjet kvinde. Hun fortalte mig på gebrokkent engelsk, at jeg var et månebarn, der altid sigtede efter solen, og måske jeg bare skulle prøve at være, hvor jeg var. Her, nu. Jeg tog imod hendes råd og skrev sangen på stedet, fortæller Mattias Kolstrup i en pressemeddelelse.


Sangen er produceret af Fridolin Nordsø og Arto Eriksen og co-produceret af Lasse Boman og Mattias Kolstrup selv. Alle tre samarbejdspartnere medvirkede også på Libertys debutalbum Haven't Felt This Great Since 1988 fra juni 2020. Siden har Liberty udsendt yderligere to singler, "Turning Back Time" og "The Great Pause". Den nye single er lidt mere optimistisk og poppet end det mere rockede debutalbum, som GAFFAs anmelder i øvrigt var godt tilfreds med.

LÆS OGSÅ: Stilskift og nyvunden frihed på solodebut

Liberty kan opleves følgende steder dette forår:


6/5: Esbjerg, Tobakken
7/5: Næstved, Vershuset 
8/5: Aarhus, Voxhall

13/5: Randers, Turbinen
14/5: Odense, Magasinet
15/5: København, Vega

Billetsalget er i gang via spillestedernes hjemmesider.

Liberty er kendt som en energisk sceneperformer, og GAFFAs anmelder var også positiv, da han opleve Liberty live i efteråret 2020.


LÆS OGSÅ: Det er officielt – rockstjernen er tilbage

Hør "The Last Time":


ANNONCE