Nyhed

VIDEOPREMIERE: Dør Nr. 13's Lasse Storm er ung, fuld og dum

GAFFA.dk - Alt om musik

En sød fortælling om at være ung, fuld og dum ‒ og ulykkeligt forelsket

Der er i dag premiere på singer-songwriteren Lasse Storms ny single ‘’Ung, fuld og dum’’, der er den anden single fra hans debutalbum Holmegårdsvej og andre historier, som udkommer til efteråret. 

Storm er kendt som forsanger i rockgruppen Dør Nr. 13, og i januar i år debuterede han som soloartist med singlen ‘’Holmegårdsvej’’, der handler om barndommen i Fensmark. På ‘’Ung, fuld og dum’’ tages lytteren med til en fortælling om livet som rodløs teenager i sangerens hjemby.


”Sangen er en hymne til ungdomsforelskelser og alt det, der var, men aldrig blev til mere”, fortæller Lasse Storm om sangen og tilføjer: ”Det er et livtag med min egen historie. Jeg tror på, at de autentiske beretninger, alle de små historier, vi hver især bærer, har en kæmpe betydning i vores fælles forståelse af hinanden som medmennesker”.

‘’Ung, fuld og dum’’ er produceret af Søren Christensen, der tidligere har arbejdet med Fallulah, M.I.L.K., Tim Schou og The Blue Van. Musikvideoen er instrueret af Anders Uhl, og Mads Uhl spiller gæsten i baren ‒ de to brødre har kendt Storm lige siden børnehaven. I videoen drikker Lasse Storm sorgerne væk i bedste western-stil, mens han syngende krænger sit hjerte ud i den mørke bar.

LÆS OGSÅ: Døren sparkes ind til et nyt kapitel 


Hør den nye single og se musikvideoen her:

ANNONCE