Nyhed

PREMIERE: Fallulah danser sorgen ud i flot video

GAFFA.dk – alt om musik

Med mere end 10 års erfaring i branchen som sanger og sangskriver er hun nu også sprunget ud som danser 

Den danske sanger og sangskriver Fallulah er tilbage med endnu en single. Nummeret hedder “Dance It Better” og er skrevet i samarbejde med musiker, sanger og sangskriver Kill J. Sangen er en opfølger til den patriarkatkritiske “Gemstoned”, der udkom i maj. 

Fallulah har siden udgivelsen af sit debutalbum The Black Cat Neighbourhood i 2010, der indeholdt kæmpehits som “Bridges” og "Out of It" (sidstnævnte som bonusnummer på genudgivelsen fra 2011), været fast inventar på den danske musikscene. I musikvideoen til sin nye single “Dance It Better” viser sangeren en ny side af sit kunstneriske virke, med dans og flotte koreografier.

Selvom hun i sidste ende endte med at satse sine penge på musikken, var det egentlig i  første omgang dansen, der optog Fallulah ‒ hendes far var koreograf og moderen danser, og selv har hun danset professionelt i flere år 

“Jeg ville gerne skrive en sang, der kunne trøste folk, der er i sorg. I processen mistede jeg selv en, der stod mig meget nær, og dansetræningen og sangens budskab om at danse og få følelserne ud gennem kroppen endte med også at trøste mig selv. Det er fantastisk frisættende at danse, når man ikke har flere ord. Mine forældre har givet mig dansen, og videoen er min hyldest til mit ophav”, fortæller Fallulah selv om videoen.

Sangeren og sangskriveren ‒ og danseren ‒ har udgivet tre andre album siden debuten i 2010, senest All My Eyes Are Open, Part 1 & 2, der udkom sidste år. Udgivelsen fik fem stjerner og stor ros af GAFFAs anmelder.  

LÆS OGSÅ: Fallulah gør op med patriarkalske værdier på ny single 

Hør “Dance It Better” og se musikvideoen her:

ANNONCE