Nyhed

Deep Purple-trommeslager giver danske koncerter

GAFFA - alt om musik

Ian Paice kan opleves i tre danske byer

73-årige Ian Paice var med til at danne det stilskabende, britiske hardrock-band Deep Purple tilbage i 1968 - og er idag den eneste fra gruppens oprindelige besætning, som stadig er med ombord.

Når Paice i slutningen af januar besøger Danmark, er det dog ikke med Deep Purple, men derimod med sit eget band Purpendicular, som fortolker udpluk fra det klassike Deep Purple-bagkatalog - inklusive klassikere som “Child In Time”, “Black Night”, “Smoke On The Water”, “Woman From Tokyo” og “Hush”.


Ian Paice og Purpendicular giver koncert på Tobakken i Esbjerg den 28. januar, på Fuglsøcenteret i Knebel den 29. januar og på Docken i Københavns Nordhavn den 30. januar. Billetterne til sidstnævnte er i salg lige her og koster 395 kroner. Nøjagtig en uge inden Ian Paices besøg på Nordhavnen, danner Docken i øvrigt ramme om en koncert med en anden 1970'er-favorit i skikkelse af bandet Dr. Hook.

Ian Paice er sammen med resten af Deep Purple albumakutelle med coveralbummet Turning to Crime, som udkom ved udgangen af november.

"De inkarnerede fans har sikkert en fest med dette mellemspil – som også er målsætningen fra gruppen selv. Og om ikke andet er her flere fine emner til lageret med ekstranumre, når rockspillemændenes never ending farvel-tur efter planen genoptages næste år," skrev GAFFA Henrik Friis i sin trestjernede anmeldelse af albummet. 


ANNONCE