Nyhed

Mike Andersen på forårsturné

GAFFA - alt om musik

Tolv danske byer får besøg af den rutinerede danske bluesprofil i marts og april

I 2022 er det tyve år siden, den danske bluesguitarist, sanger og sangskriver Mike Andersen pladedebuterede. For et par måneder udsendte han sit niende studiealbum, under titlen Raise Your Hand - et album, som fik fire stjerner og følgende ord med på vejen fra GAFFAs anmelder:

"Selv giver han udtryk for, at dette niende album markerer en ny, mere rå og kontant stil, hvor der hidtil kun er kommet melankoli fra hans hånd. Men det bliver jeg nødt til at sige: Melankolien er ikke passé. Og hvorfor skulle den egentlig også være det, når man nu mestrer den og spiller en form for musik, som notorisk må genrebetegnes som blues? Så skal musikken da være blå!"


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Eminent soloudspil i blå tone

Nu har Andersen så annonceret en større turné i foråret '22, hvor tolv danske byer får besøg af den rutinerede musiker. Der lægges ud med en koncert i Amager Bio i København den 4. marts, hvorefter turnébussen kører ud i landet med stop i blandt andet Holbæk, Frederiksværk, Randers, Kolding og Fredericia, inden der sættes punktum meden koncert i Ebeltoft den 23. april. Se den fulde turnéplan herunder.

Kan man ikke vente med at opleve Andersen live, er der i øvrigt mulighed for det allerede i januar. Her er Andersen en del af hyldestkoncerten Dylan 80, hvor en række danske musikere fortolker udpluk af Bob Dylans store bagkatalog. Foruden Andersen medvirker profiler som Steen JørgensenClaus HemplerSigne Svendsen, Bjørn Fjæstad (Baal) og Sara Indrio, og hyldestkoncerten kan opleves i København 21. januar. 

Turnéplan:


4/3 - Amager Bio, København


5/3 - Tasstrup Teater

17/3 - Rotationen, Holbæk

18/3 - Gjethuset, Frederiksværk


19/3 - Byens Hus, Jelling

24/3 - Kultur- og erhvervscenter Jammerbugt, Aabybro

25/3 - Stubhuset, Støvring


26/3 - Turbinen, Randers

9/4 - Vallekilde-Hørve kultur - og idrætscenter

21/4 - Godset, Kolding


22/4 - Tøjhuset, Fredericia

23/4 - Kulturloft på Maltfabrikken, Ebeltoft

ANNONCE