Nyhed

Niels Skousen på forårsturné

GAFFA - alt om musik

Den 77-årige rocklegende drager på landevejen til april 

I foråret 2022 er det 20 år siden, den danske rocklegende Niels Skousen udgav det stærkt kritikerroste comebackalbum Dobbeltsyn - hans første efter en pause på over 20 år. Siden er det blevet til i alt seks poetiske, dansksprogede rockalbum i samarbejde med producer og musiker Nikolaj Nørlund - senest Døgnet har 24 timer, som udkom i 2019.

”Trådene i dette album væver sig ind og ud mellem kærlighed og identitet. Hvor hører vi til, og hvad skal vi finde os i. Vi er til i verden, mellem mennesker og menneskeskabte systemer. Det er her vores handlinger realiseres, og her vi skal realisere os selv,” har Skousen selv - i vanligt eftertænksom stil - udtalt om albummet.


LÆS OGSÅ: Samtids-kommentatoren Skousen står stadig skarpt

Nu har Skousen så annonceret en række koncerter med band i foråret - inklusive en koncert på Vega i København den 13. april - hvor der vil være mulighed for at høre udpluk fra det store bagkatalog. Skousen debuterede for 50 år siden med albummet Herfra hvor vi står (1971) sammen med kollegerne Peter Ingemann og Stig Møller - et album, som i dag har klassikerstatus. 

Den nu 77-årige Skousen har - på grund af den igangværende pandemi - kun givet ganske få koncerter de sidste to år. Han var dog en tur på landevejen i foråret, hvor GAFFA tjekkede liveformen ved hans solokoncert i Horsens. 


Billetter til forårets koncert i Lille Vega koster 220 kroner plus gebyr og kan købes lige her. Du kan se den samlede turnéplan herunder.

Turnéplan


31/3 - Plantagehuset, Thisted 

1/4 - Musikhuset, Aarhus

2/4 - Baltoppen Live, Ballerup


8/4 - Fermaten, Herning

9/4 - Kulturhus Kappelborg, Skagen

13/4 - Vega, København


29/4 - Kulturium, Ishøj

ANNONCE