Nyhed

VIDEO: Se unik livesession med Brimheim og Baby in Vain-guitarist

GAFFA - alt om musik

Optagelsen stammer fra Ragnarock-museet i Roskilde

På forsiden af denne måneds fysiske GAFFA-magasin finder du Brimheim - alias Helena H. Rebensdorff - som er en af det forløbne års mest omtalte debutanter herhjemme.

Og nu kan du så se en længere livesession fra rockmuseet Ragnarock i Roskilde, hvor både Brimheim og Baby in Vain-guitaristen Andrea Thuesen Johansen i oktober lagde vejen forbi for at tale om blandt andet Roskilde Festival, dansk musikkultur og fremtidsdrømme - og spille nogle numre live for det heldige publikum. 


Den mangeårige GAFFA-skribent, forfatter og journalist Henrik Tuxen var vært ved det eksklusive arrangement, som du kan se lige her:

Baby In Vain debuterede på Roskilde Festival i 2013, og i 2019 leverede de musikken til en ballet i Det Kongelige Teater, hvor bandets rock blev kombineret med den yndefulde danseform. Bandet var også nomineret til prisen for årets bedste nordiske album ved by:Larm-festivalen i Oslo. 


Brimheim har endnu ikke haft lejlighed til at spille på Roskilde Festival, men optrådte ved en række af denne sommers alternative festivalarrangementer, herunder Roskilde Festivals Summer Days og GAFFA på Græs. Brimheim leverede også en femstjernet performance på Spot Festival, hvor Baby In Vains Lola Hammerich spillede med på guitar.

LÆS OGSÅ: BRIMHEIM-INTERVIEW: Det føles ikke nøgent at skabe musikken – det føles nøgent at tale om den

ANNONCE