Nyhed

Koncertaktuelle Thomas Dybdahl udgiver ny single og musikvideo

GAFFA.dk - alt om musik

Et samarbejde med Stavanger Symfoniorkester

Den norske singer/songwriter har efterhånden fået opbygget en stor fangruppe i Danmark, og han har gæstet landet en del gange. Det er hver gang med nye toner i kufferten, og når han 29. og 30. marts gæster Musikhuset Aarhus og Vega, er det nu med en ny single klar. Det nyeste skud på stammen er en sang, der er blevet til i samarbejde med Stavanger Symfoniorkester. Sidste forår udgav Dybdahl albummet Fever, som denne single kommer i forlængelse af. Albummet blev taget godt imod af GAFFAs anmelder, der kvitterede med fem stjerner.

LÆS OGSÅ: Fik du hørt dem? 11 gode udenlandske album, som forsvandt i corona-larmen


Albummet udkom i begyndelsen af første lockdown-periode, og Dybdahl besluttede sig til at forsætte arbejdet i studiet og skabe musik, der skulle antyde et lys for enden af tunellen. Her i anden lockdown-periode bringer Dybdahl nu nogle af sine toner fra denne tid. I forbindelse med singlen følger den tilhørende musikvideo, der er instrueret af filminstruktøren Arild Østin Ommundsen, hvis film Dybdahl flere gange har været tilknyttet som komponist.

Af andre samarbejder på nummeret kan nævnes den up and coming norske sanger Beharie, der er aktuel med albummet Me and My Lonely. Se musikvideoen og hør singlen nedenfor:


ANNONCE