Nyhed

Hun Solo annoncerer ny koncert – se lineuppet her

GAFFA.dk - Alt om musik

Det prisvindende koncertinitiativ har fem kvinder talentfulde kvinder på programmet 

Hun Solo, der arrangerer koncerter og udgiver musik med kvindelige kunstnere, har annonceret en ny koncertaften den 25. juni i Dansepavillonen i Sydhavnen i København. De optrædende bliver denne gang Mai Young Øvlisen, About A Girl, HunBjørn, AVIAJA og Katrine Stochholm (billedet).

Mai Young Øvlisen, der til koncerten vil optræde som solist, er til daglig frontperson i det dansk-koreanske band Meejah. Gruppen udgiver deres debutalbum Queen of Spring den 18. juni, og til koncerten hun vil spille nogle af deres helt nye numre.


Bag About A Girl er guitarist, sanger og sangskriver Julie Vestergaard Nissen. Før soloprojektet var hun en del af støjrockbandet Darlings Don’t Dance, der havde stor succes herhjemme og turnerede rundt i Europa.

HunBjørn, med det borgerlige navn Ulla Pihl, har to ep’er i bagagen ‒ In Vacou fra 2018 og Next Summer fra 2019. I år har hun udgivet singlen “Acivii”, der leder op til hendes næste album, som forventes at udkomme i år.

AVIAJA er en veletableret dj, der har optrådt til en række større events og på store danske festivaler, blandt andet på Roskilde Festival. For tiden arbejder hun på sin egen musik, og hendes single “Artic Love” udkommer i morgen den 4. juni. 


Katrine Stochholm har tidligere været komponist og pianist i det prisvindende band Under Byen. I 2016 udgav hun sin solodebut Danser til radio, og i april i år udkom opfølgeren Verden består af samlinger af stykker, der fik fem stjerner af GAFFA.

Hun Solos ambitioner er, med deres egne ord, at “at skabe bedre kønsbalance i dansk musikliv og at præsentere et mangfoldigt og inspirerende udvalg af de mange spændende, unikke og ekstremt kompetente kvindelige kunstnere, der findes på musikscenerne”. For sit arbejde med at sætte fokus på kvinder i musik modtog initiativet i 2020  GAFFAs Tak Rock-pris, der uddeles til en aktør, som har gjort en ekstraordinær indsats for dansk musik. 

Billetter kan købes lige herLÆS OGSÅ: TEMA-ARTIKEL: Kønsubalancen i musik er strukturel sexisme

ANNONCE