Nyhed

Byens Ø i Odense annoncerer koncertrække hen over sommeren

GAFFA.dk – alt om musik

Byens Ø i Odense er klar med ti koncerter med en lang række af landets største kunstnere

Koncertrækken på Byens Ø i Odense Havn foregår i perioden fra 23. juni til 11. september 2021 og består af ti koncerter med nogle af landets største kunstnere. På plakaten er blandt andet Scarlet Pleasure, Jung, D-A-D og Hugorm. Spillestedsleder på Musikhuset Posten, Morten Østlund, udtaler:

”Vi er vildt glade for, at vi kan præsentere så stærkt et line-up til odenseanerne. Det er nogle af landets bedste og mest populære kunstnere, og jeg synes virkelig, at der er noget dejligt musik for alle. Samtidig synes jeg, det er fantastisk, at vi har fået mulighed for at afholde koncerterne på Byens Ø. Det er en superspændende venue og en smuk kulisse med vand på tre sider og kanalen, Åløkkeskoven og Odense som baggrund”.


De ti koncerter på Byens Ø:

23. juni: D-A-D
24. juni: Magtens Korridorer
25. juni: Scarlet Pleasure
26. juni: Hugorm
2. september: Jung
3. september: Alex Vargas
4. september: Kesi
9. september: Hjalmer
10. september: Tim Christensen
11. september: TBA

Billetsalget til koncerterne åbner mandag 10. maj klokken 10.00 via Musikhuset Postens hjemmeside HER. I første omgang bliver der solgt 500 billetter til hver koncert, men det kan ændre sig i takt med, at coronarestriktionerne bliver ændret.


Odense Byråd godkendte for nyligt en samarbejdsaftale mellem havnen, A. Enggaard og Odense Kommune med visionerne om at udvikle Odense Inderhavn til en ny og spændende bydel for alle odenseanere. Direktør for LINDØ port of ODENSE, der ejer byens Ø, Carsten Aa, siger om samarbejdet:

”Under coronapandemien er der opsparet et stort behov for at få kulturelle oplevelser, ligesom branchen har brug for at komme i gang igen. Begge dele vil vi gerne støtte, og da Byens Ø i forvejen rummer forskellige kulturtilbud, er det naturligt, at den også kan rumme store koncerter. Og håbet er selvfølgelig, at det bliver en succes, og at det bliver en tilbagevendende begivenhed under hele byomdannelsen.”

LÆS OGSÅ: Nyt sommer-pop-nummer fra Hjalmer


ANNONCE