Nyhed

ØreSound Festival annoncerer stort dansk navn

GAFFA.dk – alt om musik

Cheff Records er seneste offentliggørelse fra den nystartede Amager-festival

Den nystartede Amager-festival ØreSound på Tiøren er klar med endnu et stort dansk navn, nemlig musikkollektivet Cheff Records alias Kidd, TopGunn, Klumben og Eloq.

For et årti siden stod massevis af danskere rundt omkring i landet, på diverse klubber og til privatfester og dansede amok til Kidds ‘’Kysset med Jamel’’ og Kidd- og TopGunn-samarbejdet ‘’Gøre sin ting’’. Foruden at være store hits markerede sangene også en ny lyd på den danske rap-scene.


CHEFF RECORDS fik massiv succes i 2011 og spillede kort tid efter gennembruddet store koncerter til blandt andet Distortion og i Store Vega i København. Det indtil da ukendte musikkollektiv blev lynhurtigt landskendt og dominerede de danske hitlister i en årrække. Siden er medlemmerne fortsat i hver sin retning. Eloq arbejder eksempelvis som producer for The Minds of 99 og laver musik til Netflix-serier, TopGunn hitter både som solist og producer, Kidd har en succesfuld solokarriere, og Klumben er medlem af dansktopgruppen Ekspressen, tidligere Humørekspressen, der blandt andet står bag sangen "Solhverv", som Lord Siva sidet har hittet stort med i sin omskrevne version.

De fire samles nu i anledning af 10-års jubilæet, og de er klar til at fejre det med en fest på ØreSound. Og selvom de startede i hiphoppen, er det til ØreSounds Pop-dag, man kan opleve dem. 

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Disse festivaler og musikevents kan du opleve til sommer


Det nuværende line-up til ØreSound er dermed:

Torsdag den 12. august til ØreSound URBAN: B.O.C, TESSA, BURNA BOY
Fredag den 13. august til ØreSound EDM: MORTEN; CLEAN BANDIT (DJ-SET), TOOMANYLEFTHANDS
Lørdag den 14. august til ØreSound POP: JUNG, CHEFF RECORDS

Festivalen bliver afholdt inden for de gældende corona-restriktioner med pt. maksimalt 5000 gæster.

Salget af Limited Partout-billetter, Endagsbilletter og VIP-billetter er i fuld gang via ticketmaster.dk


Varm op med Cheff Records' nye single, "Sender mig til Månen":

ANNONCE