Nyhed

Suspekt annoncerer Danmarksturné

GAFFA.dk - Alt om musik

Efter et koncertløst år er rapgruppen nu klar til at lægge landet ned med masser af koncert i hele Danmark efter sommeren

Albertslundrapperne Orgi-E, Rune Rask og Bai-D ‒ også kendt som rapgruppen Suspekt ‒ har i dag annonceret, at de tager spiller hele 26 koncerter rundt omkring i landet i oktober, november og december i år. Turneén starter i Rødovre og slutter i hjembyen Albertslund.

Gruppen udgav deres syvende studiealbum Sindssyge Ting i februar sidste år, lige før den globale lockdown trådte i kraft, og de fik derfor ikke mulighed for at dele glæden med fans rundt omkring. De tre vestegnsgutter glæder sig derfor helt vildt til at komme ud og spille sangene for et livepublikum:

”For et år siden udgav vi vores måske bedste og mest velproducerede album til dato. Men albummet har aldrig fået det liv, vi ønskede, fordi mødet med alle jer blev afbrudt, lagt i lænker og gemt langt væk. Vi har det som løver i et bur og har absolut ikke glemt jer. Vi har lyst til at smadre alt omkring os, for igen at komme ud og mærke friheden og hinanden.  Vi annoncerer derfor nu vores kommende efterårstour 2021 og tænker, at der til den tid er indsamlet så mange kræfter, at vi uundgåeligt vil bryde ud i fællesknald, skål og sindssyge ting”, fortæller gruppen i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Vi har savnet at komme tilbage til vores beats, og hvor det hele startede. Vi har længe haft et ønske om at skabe noget, der står i kontrast til de store koncerter. Lysten til at skabe et mere intimt rum mellem os og jer, kombineret med den situation, vi alle står i og ingen kunne have forudset, har gjort, at 2021 bliver året, hvor vi skal udleve og dele den oplevelse med jer”.

Suspekt debuterede i 1999 med det selvbetitlede album Suspekt. Seks album og en lang række hitsange senere er gruppen nu klar til at tage ud og feste med fans landet over. Turnéen kommer i forlængelse af de fire udsolgte koncerter, som gruppen spiller i DR Koncerthuset i aften og de næste tre dage, hvor de fremfører hele Sindssyge Ting-albummet. 

Billetsalget starter på mandag d. 31. maj kl. 10:00 via dette link.

Læs også: Tina Dickow annoncerer nyt album på dansk – og turné 

 

Se alle koncertdatoerne her:

7. oktober: Viften, Rødovre

8. oktober: Musikhuset, Slagelse

9. oktober: Elværket, Holbæk 

14. oktober: Tobakken, Esjberg

15. oktober: Borgerhuset, Svendborg

16. oktober: Tøjhuset, Fredericia

23. oktober: Vega, København 

28. oktober: Pavillonen, Grenaa

29. oktober: Kulturværftet, Helsingør

30. oktober: Gimle, Roskilde

4. november: Mantzius Live, Birkerød

5. november: Bastionen, Nyborg

6. november: Musikhuzet, Rønne

11. november: Godset, Kolding 

12. november: Stars, Vordingborg

13. november: Bygningen, Vejle

18. november: Train, Aarhus

19. november: Værket, Randers

20. november: Skrive Musikteater, Skive

25. november: Portalen, Greve

26. november: Paletten, Viborg

27. november: Fermaten, Herning

2. december: Skraaen, Aalborg

3. december: Gazzværket, Aabenraa 

4. december: Posten, Odense 

11. december: Forbrændingen, Albertslund

Varm op med en koncertoptagelse fra Zulu Awards 2020 – med Tessa som gæst:

ANNONCE