Nyhed

CHEFF RECORDS holder jubilæumskoncert

GAFFA - Alt om musik

I år er det 10 år siden Danmark lærte KIDD, Topgunn, ELOQ og Klumben at kende

De danske drenge har sat et irreversibelt aftryk på lyden af dansk hiphop, og den 15. oktober i år fejrer de det, der blev startskuddet på drengenes musikkarriere, med koncerten CHEFF RECORDS 10års jubilæum i K.B. Hallen i København.

For et årti siden stod adskillige danskere rundt omkring i landet, på diverse klubber og til privatfester og dansede amok til KIDD’s ‘’Kysset med Jamel’’ og TopGunn-collabet ‘’Gør Sin Ting’’. Foruden at være kæmpehits markerede sangene også en ny lyd på den danske rap-scene.


I nat udgav gruppen singlen ‘’Sender mig til månen’’, som er den første fælles udgivelse med alle CHEFF RECORDS-medlemmer i årevis. Sangen kan høres nedenfor.

Artiklen fortsætter efter videoen


CHEFF RECORDS fik massiv succes i 2011 og spillede kort tid efter gennembruddet store koncerter til blandt andet Distortion og i Store Vega i København. Det indtil da fuldstændig ukendte musikkollektiv blev lynhurtigt landskendt og dominerede i en årrække spillelisterne med dansehits i hele Danmark.

Selvom medlemmerne de seneste år er fortsat i hver sin retning, samles de nu i anledning af 10-års jubilæet, og de er klar til at fejre det med et brag af en fest. 

Billetsalget startede i går, og billetter kan købes lige her


Yderligere informationer om arrangementet kan findes på Facebook-begivenheden

LÆS OGSÅ: Marwan udsender ny video med Kidd – og offentliggør album

ANNONCE