Nyhed

Kwamie Liv giver koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Den varme stemme kan opleves i Aarhus og København i oktober

Sanger og sangskriver Kwamie Liv annoncerer to koncerter i henholdsvis Musikhuset Aarhus 27. oktober og Store Vega i København 29. oktober og lover både nye og ældre sange.

Kunstneren, der er vokset op i både Zambia, Tyrkiet, Sverige, Sydafrika, Kenya, Irland, Bangladesh og Danmark, er blevet kendt for sin varme stemme og sine bløde, eftertænksomme soulpopsange. Hun debuterede i 2014 med ep’en Lost in the Girl, der vakte international opmærksomhed, ikke mindst grundet titelnummeret. I 2018 fulgte hun det op med sit debutalbum Lovers That Come and Go, der bød på hits som “Sweet Like Brandy” og “Follow My Heart” og gav hende en forside i GAFFA. Vores anmelder kvitterede med fire stjerner og skrev blandt andet: 

"Albummet fungerer klart bedst på numre som “Look At What I’ve Done”, “New Boo”, “Did” og “Sweet Like Brandy”, hvor Kwamie Livs stemme får lov til at stå helt centralt i lydbilledet og kæler for lytteren som en fløjsblød, røget whiskey serveret i tunge cocktailglas i en mørk Chesterfield-lædersofa. Jeg gider bestemt godt aflægge visit hos Livs gentlewomansclub på disse vilkår."


LÆS OGSÅ: Hypede Kwamie Liv leverer fløjsblød cool noir

Samme år, kort forinden fik mange danskere øjnene op for sangeren, da hun fortolkede Kim Larsens ”Pianomand” ved den store mindekoncert på Rådhuspladsen i København, og i 2019 fandt hun ind til mange danske hjerter med sin medvirken i Toppen af Poppen. Ligeledes i 2019 kunne kun opleves til Sebastians 70 års fødselsdagskoncerter med Danmarks Underholdningsorkester.

I 2020 nåede Kwamie Liv at give koncerter både før forårsnedlukningen og i sommeren og efteråret. I januar 2020 oplevede GAFFA hende i Musikhuset Aarhus, hvor vores anmelder var begejstret.

LÆS OGSÅ: Kwamie gav krammere – både billedligt og bogstaveligt


I oktober 2020 udgav Kwamie Liv så en ny single, "17", som hun fremførte i TV2's "De største øjeblikke i 2020", og hun lover mere ny musik i 2021. 

Billetsalget til koncerterne er netop begyndt via spillestedernes hjemmesider.

Se lyric videoen til "17" nedenfor:

ANNONCE