Nyhed

Smukfest offentliggør 10 nye navne til årets festival

GAFFA.dk – alt om musik

Den jyske festival er stadig optimistisk omkring afviklingen af Smukfest 2021

Smukfest har i dag bekræftet 10 nye navne til programmet, nemlig Jung (billedet), Hugorm, Johnny Madsen, Gilli, Bersærk, Icekiid, Velvet Volume, The Powls, Handsdown og Brian Downeys Alive and Dangerous.

Gilli har domineret hitlisterne i årevis og behøver nærmest ingen introduktion. Senest har han lavet singlen ‘’Kopenhagen’’ med rapperen Icekiid, som i dén grad fik skrevet sig ind i 2020 med kæmpehittet ‘’Errudumellahvad’’, der også endte med at komme med i Fifa 21.


Til de mere rockglade festivalgængere er der også gode nyheder, blandt andet i form af rockveteranen Johnny Madsen og det eks-aarhusianske, ny københavnsk baserede rockband Velvet Volume. Også band- og producertrioen Hugorm, med Simon Kvamm, Morten Gorm og Arni Bergman, tager et smut forbi årets Smukfest.

Pop/rock-gruppen og de femdobbelte GAFFA-Pris-vindere Jung sætter gang i festen med dansehits til dem af os, der savner at give den gas, mens det danske heavy metal-band Bersærk, der også vandt en GAFFA-Pris, lige så vel giver anledning til at gå amok på bedste metal-vis.

De erfarne musikere i bandet Handsdown er klar med country-, bluesrock-, tex-mex- og rootsmusik til at fyre den af til årets festival. Hele vejen fra Irland kommer den tidligere Thin Lizzy-trommeslager Brian Downey, som med sin fire år gamle konstellation Brian Downeys Alive and Dangerous vil fyre op for en masse Thin Lizzy-klassikere.


Et navn, der skiller sig lidt mere ud er party- og kopibandet The Powls, som er kendte for at levere et brag af et sceneshow, med komik, gags og udklædninger og har gjort det talrige gange på Smukfest og mange andre danske festivaler ‒ og som nok skal sætte en festlig stemning.

Læs også: VIROLOG: Vaccine-plan letter meget på festival-situationen ‒ men intet er sikkert 

ANNONCE