Nyhed

VIDEO PÅ KAMPDAGEN: Nana Jacobi, Annika Aakjær og Jeanett Albeck synger "Hold dit hjerte blødt"

GAFFA.dk – alt om musik

"Hold dit hjerte blødt" har premiere på Kvindernes Internationale Kampdag

Nana Jacobi er aktuel med musikvideoen til sangen "Hold dit hjerte blødt", som afslutter hendes nyligt udsendte og meget roste album Magnet Sky. Sangen har gæstevokaler af Jeanett Albeck og Annika Aakjær, og den bliver i videoen fremført en af lang række personer af alle køn hjemmefra i bedste Zoom-stil. Og det er ikke tilfældigt, at videoen får premiere på Kvindernes Internationale Kampdag. Se videoen ovenfor.

LÆS OGSÅ: GAFFA-Pris-vinderen Annika Aakjær: ”Jeg er dér, hvor min verden ikke bliver rokket af et pressemøde”

Til GAFFA fortæller Nana Jacobi:

– Min drivkraft, i forhold til at deltage i ligestillingsdebatten, har aldrig været vrede. For mig har det været enormt vigtigt at gå ind i debatten med en varme, for så tror jeg, at vi kommer længst. Jeg tror, det har en enorm betydning, hvordan vi taler sammen. Sociale medier er jo i virkeligheden det værste eksempel på, hvor grimt det kan blive. Jeg forstår godt, at debatten er følelsesladet for mange, men jeg tror, at det er vigtigt, at vi rent faktisk forsøger at have en reel samtale, hvor vi ikke bliver vrede på hinanden over, at vi ser verden forskelligt. For så kan samtalen jo være lige meget, og så flytter den ikke noget.

– Det er blandt andet ud fra den tanke, at slutnummeret på pladen, “Hold dit hjerte blødt” er blevet til. Den har vidunderlige Jeanett Albeck og Annika Aakjær på featuring, og den handler om, som titlen indikerer, at holde sit hjerte blødt – ikke kun i en debat, der kan få bølgerne til at gå enormt højt, men også i alle andre slags møder, vi har mennesker imellem.

LÆS OGSÅ: NANA JACOBI-INTERVIEW: En Magnet Sky, der tiltrækker store armbevægelser

GAFFAs anmelder Kristina Grønning var begejstret for Nana Jacobis netop udsendte fjerde album, Magnet Sky, som hun tildelte fem ud af seks stjerner.

LÆS OGSÅ: Et stærkt magnetfelt, der tiltrækker gedigne pop-vibrationer

ANNONCE