Nyhed

De to nominerede til P3-Prisen er på plads – og de breakede nyheden til hinanden

GAFFA.dk – alt om musik

I liveradio fortalte Andreas Odbjerg og Drew Sycamore til hinanden, at de er nomineret til P3 Prisen ved P3 Guld 2021

Nogle får et brev i postkassen hvor der står, at de er nomineret til en vigtig pris. Andre bliver taget i et baghåndsangreb midt i liveradio. Sidstnævnte skete i dag for Andreas Odbjerg og Drew Sycamore, der begge er blevet offentliggjort som nominerede til P3 Prisen ved DR’s prisshow P3 Guld. I radioprogrammet ”Fiesta” med Fie Neergaard skulle de - uden at vide det - give hinanden præcis samme besked om, at de er nominerede i kategorien P3 Prisen.

”Det jeg gerne vil fortælle Drew er, at hun, måske mere fortjent end nogen andre, er nomineret til P3 Guld-hovedprisen,” siger Andreas Odbjerg.

Sycamore begynder efter den her besked i liveradio at smågrine og famle lidt efter ordene. Fie Neergaard spørger Sycamore, om hun er med på, hvad det er, der sker:

”Ja, men det er, fordi jeg skal sige til Andreas, at han er nomineret til P3 Guld hovedprisen,” siger Sycamore stadig med grin i stemmen.

”Ej hvor er det lusket altså,” siger Odbjerg, da han får samme besked, som han lige selv har givet.

Ud over at være nomineret i kategorien P3-Prisen skal Drew Sycamore også optræde til showet. Andre optrædende til P3 Guld er blandt andet Lord Siva, Statisk, Selma Judith og Coco O. P3 Guld finder sted den 9. november i DR Koncertsalen, men kan ses på DR den 13. november. 

Drew Sycamore har de sidste par år virkelig gjort sit indtog på den danske musikscene. I juni var hun på forsiden af GAFFA, og gav i den forbindelse et stort interview, hvor hun blandt andet fortæller, at hun har vidst at hun vil være musiker siden hun var syv år gammel. Hendes bagkatalog tæller to albums, Brutal fra 2019 og Sycamore fra 2021. Begge albums har af GAFFA fået fem stjerner.

LÆS OGSÅ: Drew Sycamore cruiser sikkert på girl power-musikbølgen

Andreas Odbjerg har ud over sin debut-ep, der af GAFFA fik fem stjerner, været pennen bag numre som ”Paris” med Lord Siva, og ”Rather Be” med Malte Ebert. Odbjerg har netop lanceret sin forårsturné, hvor fans kan se frem til numre som ”føler mig selv 100”, ”velkommen tilbage”, ”STOR MAND” og hitsangen ”i morgen er der også en dag". Desuden vil Odbjerg præsentere publikum for en række nye numre, når han besøger 18 byer i Danmark. 

LÆS OGSÅ: Popfest anført af Odbjerg

ANNONCE