Nyhed

Superstjerne i smertehelvede

GAFFA.dk – alt om musik

Céline Dion har måtte aflyse en række koncerter på grund af alvorlige og vedvarende muskelspasmer

Den canadiske superstjerne skulle have startet en ny koncertserie i Las Vegas til november, men har måtte udskyde koncerter fra november helt frem til februar, skriver The Guardian. I en udtalelse er det beskrevet at Dion lider under nogle ”alvorlige og vedvarende muskelkramper”, og derfor hverken har kunnet øve eller er i stand til at påbegynde koncerterne til november.

"Jeg er knust over det. Mit team og jeg har arbejdet på vores nye show de sidste otte måneder, og jeg er virkelig ked af ikke at kunne starte denne november," har Dion udtalt i forbindelse med de ændrede planer. Koncerterne i Las Vegas er en del af hendes faste ”residency” i byen, hvor hun siden 2003 har haft flere langvarige engagementer. Den nye koncertserie, der skulle have været indledt i november, er en opdateret version af den forrige, der bærer titlen ”Céline”.


I 2019 udgav Dion sit første album i seks år med titlen Courage. I forbindelse med udgivelsen påbegyndte sangeren en verdensturné, inden coronapandemien satte en stopper for den. Turnéen står til at blive genoptaget i maj, og Dion lægger også vejen forbi Danmark i den forbindelse. Mere præcist vil hun den 31. august og 1. september 2022 give koncert i Royal Arena i København. Sidst superstjernen gav koncert i Danmark var tilbage i 2017. En optræden, der fik fem stjerner af GAFFA.

Céline Dion har siden debuten for 40 år siden solgt mere end 250 millioner album og modtaget fem Grammy-priser, syv American Music Awards og to Oscars. Hun har talrige internationale nummer 1-hits på cv'et, blandt andre klassikere som ”Think Twice”, "It's All Coming Back to Me Now", ”I’m Alive”, ”I Drove All Night” og "My Heart Will Go On".

LÆS OGSÅ: Celine Dion gemmer sit talent væk på nyt album


ANNONCE