Nyhed

Svensk popsucces giver to danske koncerter

GAFFA.dk - alt om musik

Veronica Maggio medbringer ny musik på sin kommende turné 

Popartisten Veronica Maggio gæster Danmark to gange til december, hvor hun både spiller på Store Vega i København og Kulturværftet i Helsingør. Find koncertdatoerne og billetlinks nederst i artiklen.

Maggio havde sin debut i 2006 med albummet Vatten och bröd. Siden har hun nydt stor succes med over en milliard streams, hvilket gør hende til en af de største artister i Sverige. 


Nu er hun atter aktuel med ny musik. I foråret udgav Veronica Maggio singlen ”Se mig”, som er forløberen for et kommende album. Albummet bliver det syvende i rækken og udkommer den 29. oktober 2021. Den kommende turné bliver en fejring af albummet, fortæller Maggio i en pressemeddelelse.

"Efter hvad der føltes som mere end tusind år uden koncerter, vågnede jeg og følte: vi skal spille NU! Det bliver en lille turné i december for at fejre udgivelsen af den første del af det nye album. Jeg er overbevist om, at det bliver som en drøm. Svedende, euforisk og absolut helt vidunderligt. Vi ses snart!," siger den svenske popstjerne. 

Den seneste koncert, som Veronica Maggio har givet på dansk jord var tilbage i 2017, hvor hun spillede på Northside Festival. Denne optræden fik fire stjerner af GAFFAs anmelder som blandt andet skrev: "Det er svært at anmelde Veronica Maggio uden at forfalde til anmelderklichéer om svenskernes evne til at skrive skarpe popsange, men man må bare indrømme, at Maggio og hendes forskellige sangskriverpartnere har et godt popøre."


Danske koncertdatoer:
11.12.21 - Kulturværftet, Helsingør. Køb billet her. 
12.12.21 - Store Vega, København. Køb billet her.

LÆS OGSÅ: Svensk popsejr i vejrmæssig modvind

Varm op til koncerterne med Maggios single "Se Mig" lige her:

 


p>
ANNONCE