Nyhed

VIDEO: Se Go Go Berlins nye musikvideo til ”Better Off Alone”

GAFFA.dk - alt om musik

Singlen er fra deres nyeste plade Expectations, som udkommer i dag

”I ran away on our wedding day, I’m way too fucking cool to give my heart away”. Sådan synger Christian Vium, forsangeren fra danske Go Go Berlin, i singlen ”Better Off Alone”, der handler om et mislykket parforhold. 

Både albummet, Expectations, og musikvideoen til ”Better Off Alone” er udkommet i dag (den 8. oktober, red.). I videoen følger vi et tvivlende brudepar, der gør sig klar til deres store dag, men brylluppet ender ikke som forventet. Du kan se musikvideoen nederst i artiklen. 

Med det nye album ønsker Go Go Berlin at gøre op med forventningerne til dem som band, hvilket også refereres i titlen, Expectations, der er deres fjerde album i rækken.  

”Forventninger er det værste, du kan have – for så kan du kun blive skuffet. Ordet ’forventninger’ har været et ord, som har fyldt meget i de år, vi har været band,” udtalte bandets forsanger Christian Vium i en pressemeddelelse sidste måned.

Go Go Berlin startede ud med en retro-rocklyd med debutalbummet New Gold fra 2013. I 2019 besluttede bandet at gå i en mere pop-elektronisk retning, med albummet The Ocean. Popretningen har bandet taget med videre til den nye plade, der dog stadig trækker på retro-indflydelser. 

GAFFA har netop anmeldt Expectations og tildelt pladen fire ud af seks stjerner. "Der er dog ingen fare for, at rocklyden endnu er faset ud, og det er betryggende at vide, at ikke alle danske bands bruger rocken som bare et springbræt til stadig grådigere popmusik", skriver GAFFAs anmelder blandt andet.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Det grovkornede bryder gennem lakken

Senere på måneden drager Go Go Berlin på danmarksturné, hvor de tager deres nye musik med til 11 forskellige byer.

Turnédatoer:
28.10.21 Kulisselageret, Horsens
29.10.21 Gimle, Roskilde
30.10.21 Kulturværftet, Helsingør
04.11.21 Tøjhuset, Fredericia
05.11.21 Teaterbygningen, Køge
06.11.21 Elværket, Holbæk
11.11.21 Tobakken, Esbjerg
12.11.21 Bygningen, Vejle
13.11.21 Rampelys, Silkeborg
19.11.21 Hotel Cecil, København (Udsolgt)
20.11.21 Train, Aarhus

Du kan købe billetter til koncerterne lige her. I 2019 lavede GAFFA et stort interview med Go Go Berlin, hvor de blandt andet fortæller om deres nye lyd samt deres lyst til at stikke til forestillingen om, hvordan rockmusik skal lyde i dag.

LÆS OGSÅ: GO GO BERLIN: "Vi har virkelig prøvet alt på den nye plade!"

Se musikvideoen til "Better Off Alone" af Go Go Berlin lige her:

ANNONCE