Nyhed

PREMIERE: Ludvig Brygmann udgiver solo-debutsingle og video

GAFFA.dk – alt om musik

Brygmanns debutsingle handler om at tage ejerskab over ens egen person – en rejse, der illustreres i nummerets animerede musikvideo

Ludvig Brygmann har i dag udgivet sin solo-debutsingle, som bærer titlen ”Du kan ikke løbe fra den du er”. Sangen er udgivet med en tilhørende animeret musikvideo.

Brygmann er ikke ny på musikscenen. Han har skrevet og produceret musik for en række kunstnere, herunder DophaAksglæde og Eyjaa. Desuden har han og broderen, Karl-Frederik Hilarius Reichhardt, lavet musik sammen under navnet Ultramarin. I øvrigt er han søn af sanger, sangskriver, skuespiller og komiker Martin Brygmann (Det Brune Punktum med flere) og den prisbelønnede dramatiker og forfatter Line Knutzon.


LÆS OGSÅ: Ny single fra den energiske pop-duo Ultramarin

”Du kan ikke løbe fra den du er” handler, som titlen antyder, om at finde ud af, hvem man er, og at anerkende og eje den person – både som kunstner og som menneske. Singlen afspejler på den vis en rejse, som Ludvig selv har gennemgået i løbet af de seneste år.

– At ”finde sig selv” hører nok til på top-10-listen over banaliteter, man kan skrive en sang om, men ikke desto mindre er det dét, jeg har gjort, da det er selve grundstenen for at skabe et liv, der er dit eget. Det er svært, men i stedet for at løbe fra den jeg er, er jeg begyndt at lytte til den lille piberygende mand, der bor inde i mig, og jeg håber, at min sang kan minde andre om, at der også i dem sidder en lille bitte klog person, som vil dem det bedste, udtaler Brygmann i en pressemeddelelse.


Den lille mand – uden pibe – er da også at finde i singlens tilhørende musikvideo. Her følger vi en mand, som er tydeligt usikker på, hvem han er, og den lille mand i hans brystkasse ser således ganske beklemt ud ved nummerets begyndelse. Manden konfronteres af masker, og hans egen usikre tilværelse står i kontrast til de dansende skikkelser, han møder, der virker fri og tilfredse, imens han selv er på flugt. Nær videoens ende finder manden dog ro i sin egen person, og han danser nu sammen med de andre karakterer. Han er ikke længere anonym, men kan vise sig for den, han er. Den lille mand danser naturligvis med indeni – nu har han fundet ro.

Musikalsk set er der tale om et popnummer, der oprindeligt er skrevet på gammeldags, akustisk vis med hjælp fra Brygmanns søster, Roberta Hilarius Reichhardt, som også har instrueret musikvideoen og bidraget med det visuelle.

Produktionen er udformet i samarbejde med broderen, Karl-Frederik Hilarius Reichhardt.


Se videoen til debutsinglen:

ANNONCE