Nyhed

Sjov video: Foo Fighters optræder med vilde maskotter

GAFFA.dk – alt om musik

Salesforce-maskotter joinede Dave Grohl og gutterne på scenen til konference i San Fransisco

På den tre dage lange erhvervskonference Dreamforce21 i San Fransisco var de deltagende så heldige at opleve Foo Fighters give koncert, skriver NME. Men det var ikke kun rockgruppen, der kunne opleves på scenen. De blev gæstet af tre maskotter, der fyrede den af side om side med Dave Grohl og band. Se dette udspille sig i videoen nederst.

Maskotterne, der er klædt ud i dyrelignede, kæmpestore kostumer danser ivrigt med til nummeret "All My Life" og giver den virkelig gas. Så meget, at Dave Grohl under sangen spørger, om de er okay derinde og beder dem om lige at tage den lidt med ro, så maskotterne kan få vejret og en pause, for han ved, at ”de må være ved at dø derinde”, siger en munter Dave Grohl.  

Det er tech-firmaet Salesforce, som afholdt konferencen, og der var også deres maskotter, Astro, Einstein og Ruth, der hoppede op på scenen og gæstede bandet til åbningsfesten af konferencen.

Dave Grohl og resten af Foo Fighters har aldrig været blege for at gøre noget, der stikker lidt ud – på den gode måde. For nylig var den religiøse gruppe Westboro Baptist Church mødt frem til spillestedet Azura Ampitheater for at protestere mod Foo Fighters med sange og plakater med blandt andet budskaber som "Gud sendte coronavirus i vrede" og "Stop med at opfordre til at synde". Foo Fighters reagerede ved at komme ud til demonstranterne kørende på en blokvogn og iklædt 70'er-disko-inspireret tøj, mens de spillede Bee Gees' diskoklassiker "You Should Be Dancing", ganske som de gør på deres nyligt udsendte album Hail Satin, udsendt under aliaset Dee Gees.

Dreamforce er en konference, hvor forskellige ledere og folk fra erhvervslivet i USA mødes til diverse foredrag og events. Will Smith deltog blandt andet som taler på konferencen, og Foo Fighters stod for underholdningen til åbningen.

Se herunder en video, som en fan optog til koncerten:

LÆS OGSÅ: Big Disco Energy i storswingende hyggeprojekt fra Grohl og gutterne

ANNONCE