Nyhed

VIDEO: Se teaser for ny Janet Jackson-dokumentar

GAFFA.dk – alt om musik

Janet er titlen på den kommende to-delte dokumentarfilm om sangerens liv

"This is my story, told by me. Not through someone else’s eyes,” fortæller Janet Jackson i teaseren for den kommende dokumentarfilm. Citatet er fra sangen "Control", som er at finde på albummet af samme titel fra 1986. Dokumentarfilmen har premiere i januar 2022 og skal være med til at markere 40-års fødselsdagen for Janets selvbetitlede debutalbum, skriver NME.

I teaseren møder vi, ud over Janet selv, en håndfuld andre velkendte ansigter, herunder Missy Elliott, Mariah Carey og Paula Abdul, som fortæller om deres minder med Janet. I teaseren ses også hurtige klip af Janets bror Michael Jackson og den amerikanske raplegende Tupac Shakur, der spillede sammen med Janet i spillefilmen Poetic Justice fra 1993.


Janet Jackson startede sin karriere som barn, hvor hun koreograferede danse for sine brødre i The Jackson 5. I 1982 debuterede Janet selv med et selvbetitlet album. I 1986 slog hun for alvor igennem som solist med albummet Control. I dag har hun i alt udgivet 11 studiealbum. Det seneste album, Unbreakable, udkom i 2015. Albummet blev i sin tid anmeldt til fire stjerner af GAFFA.

LÆS OGSÅ: Janet Jackson: Unbreakable

Dokumentarfilmen er instrueret af Ben Hirsch med Janet Jackson og Randy Jackson som medproducenter. Se teaseren for dokumentarfilmen her:

ANNONCE