Nyhed

Sohn rammer København til september – med ny musik

GAFFA.dk - alt om musik

Længe har man ikke kunnet se ham optræde på dansk grund, men det nu endelig muligt at opleve den britiske producer og sanger igen, når han indtager Store Vega den 6. september 2022

Med sin farverige blanding af elektronisk produktion og akustiske singer-songwriter-elementer har SOHN over de sidste otte år formået at etablere sig med både anmelderroste koncerter og samarbejder med verdensstjerner såsom Lana Del Rey.

Sidst, man havde muligheden for at opleve en hel koncert med den følsomme brite, var i 2015 på den nordsjællandske festival Musik i Lejet, hvor vores anmelder fik oplevelsen ”... af en yderst talentfuld musiker, der trods de nutidige og alternative instrumenter frembringer en sanselig og mindeværdig liveoplevelse med begge fødder plantet solidt i sandbunden”. En oplevelse, der vel og mærke var en femstjernet én af slagsen.


Sammen med annonceringen af hans kommende Europa-turné har SOHN også løftet sløret for sit første stykke nye musik i år med singlen ”Figureskating, Neusiedlersee”, og at han har mere ny musik på vej. Singlen tager inspiration fra Tom Waits’ sang ”Alice” og er navngivet efter den østrigske sø Nieldersee, hvor SOHN nu er bosat. Singlen kan høres under artiklen.

Koncerten foregår som sagt tirsdag den 6. september i Store Vega, og billetsalget starter fredag den 13. maj klokken 10:00, via Ticketmaster & AllThingsLive.

LÆS OGSÅ: Stella Donnelly giver dansk koncert – med nyt album i ryggen.


ANNONCE