Nyhed

Rammstein deler information om nyt album – efter global skattejagt

GAFFA.dk - alt om musik

I begyndelsen af marts offentliggjorde Rammstein det nye album Zeit og udgav samtidig pladens første single med dertilhørende musikvideo, som bærer samme titel som albummet.

Se videoen her:


Da bandets udsolgte arenaturné blev udsat som følge af pandemien, brugte Rammstein tiden på at skabe Zeit. Albummet udkommer den 29. april, næsten præcis tre år efter forrige, tidligere selvbetitlede album. På titelnummeret synger forsanger Till Lindemann om forgængelighed og den dyrebare, flygtige lykke i det perfekte øjeblik, fremgår det af en pressemeddelelse. 

Efter en skattejagt verden over er alle 11 Zeit-kapsler nu fundet ved hjælp af koordinater. Kapslerne blev fundet i Australien, Østrig, Frankrig, Finland, Mexico, Holland, Polen, Storbritannien og USA. På den baggrund er sanglisten til det kommende album nu offentliggjort.

  1. Armee Der Tristen
  2. Zeit
  3. Schwarz
  4. Giftig
  5. Zick Zack
  6. OK
  7. Meine Tränen
  8. Angst
  9. Dicke Titten
  10. Lügen
  11. Adieu

Hver kapsel indeholdt en kode, som gav adgang til albummets fulde sangliste, inden den blev offentliggjort. Enhver, der fandt en kapsel, vandt endvidere to billetter inklusive rejse og overnatning til en valgfri Rammstein-koncert.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: LINDEMANNs horrorshow virker fremragende live

Det er næsten 30 år siden, bandet indspillede deres debutalbum Herzeleid i Polar Studios i Stockholm. Nine Inch Nails-frontmand Trent Reznor faldt hurtigt for albummet og brugte to af Rammsteins sange til soundtracket til David Lynchs film Lost Highway.


Sidenhen har bandet solgt mere end 20 millioner album rundt i verden og har dertil turneret flittigt. Den 22. juni kommer Rammstein til Danmark, når de skal spille i en udsolgt Ceres Park i Aarhus.

ANNONCE