Nyhed

The Minds of 99 fejrer den største danske indendørs turné med video fra landevejen

Bandet spillede i lørdags afslutningskoncerten på Infinity Action-turnéen.

Bandet spillede i lørdags afslutningskoncerten på Infinity Action-turnéen.

79.000 billetter er blevet solgt til den roste turné. Det gør samtidig turnéen den største indendørs turné i dansk musikhistorie ifølge bandets management The Bank, og det lyder realistisk. Bandet slog endnu en rekord for otte måneder siden, da de i Parken den 11. september 2021 gav den største stadionkoncert i historien for et dansksproget band. 

Barndomsvennerne Louis Clausen, Asger Wissing, Jacob Bech, Anders Folke Larsen og Niels Brandt blev hyldet ved en udsolgt koncert i Parken i kølvandet på Danmarks genåbning. Parken husede da et publikum på 50.000 mennesker.

The Minds of 99 udgav den 7. januar deres fjerde album Infinity Action. Turnéen med samme navn begyndte den 7. april med to udsolgte koncerter i Royal Arena i København. Bandet spillede dernæst for fulde huse i Arena Næstved, Gigantium i Aalborg, Jyske Bank Arena i Odense og endeligt tre udsolgte koncerter i Ceres Arena i Aarhus.

Nu har bandet fået lavet en video fra den netop afsluttede turné, hvor de undervejs modtog deres GAFFA-Pris får "Årets Danske Livenavn 2021".

Bandet udtaler følgende om oplevelsen af turnéen.

”Det har været fantastisk! Hver aften har alle, både os og publikum, givet alt, hvad de havde. Der har været en masse indelukket energi, der skulle ud, og det kom den også! Folk har været i deres zone på den fedeste måde! Det her har klart været den vigtigste turné nogensinde for os. Efter Corona skulle alt i gang igen efter en underlig tid for et liveband, men vi har også skullet videre fra vores koncert i Parken, som jo var lidt af en mastodont at leve op til. Det føler vi virkelig, at vi – sammen med vores fans – er lykkedes med! Den energi, vi har fået tilbage fra vores fans på den her tour, har været fuldstændig fænomenal. Den måde, de har taget de nye sange fra Infinity Action til sig på har fandme også været rørende. Vi siger tak til alle, der kom og bidrog, lige fra starten i København til den vildeste afslutning i Aarhus. Vi glæder os til at komme ud på festivalerne, SOM BLIVER TIL NOGET I ÅR!” siger bandet om deres netop overståede tour.

Til sommer kan The Minds of 99 opleves på Jelling Musikfestival, Northside, Tinderbox og Smukfest.

LÆS OGSÅ: En koncert, der vil blive husket

ANNONCE