Nyhed

Tina Dickow åbner ny scene i Aarhus – med store navne

Den 6. maj indvies Tivoli Frihedens nye udendørsscene, når Tina Dickow skyder sommerens Fed Fredag-koncerter i gang i selskab med nogle af Danmarks største navne.

Tina Dickow, der lige nu er aktuel med sit første dansksprogede album Bitte Små Ryk, får æren af at indvie Tivoli Frihedens nye udendørsscene. Og som om det ikke var nok, møder hun ikke op alene, men har i stedet valgt at tage fire af sine kollegaer med sig på scenen.

Når sommeren i Friheden skydes i gang fredag den 6. maj, indtager Dickow nemlig den nye scene med gæsteoptrædener fra selveste Lis Sørensen, den danske indie-pop-sanger Pauline samt Kjartan Arngrim fra Folkeklubben, der også er at finde på Dickows nye album på nummeret “Menneskedyr”, og ingen ringere end hendes mangeårige samarbejdspartner Steffen Brandt fra folkekære tv·2. Der er i den grad lagt op til en aften med store musikalse oplevelser.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Den store skønsang. Nu på dansk.


Tina Dickow ser selv meget frem til koncerten, og hun udtaler følgende:

"Det er vildt at skulle starte med så stor en koncert på hjemmebane. Jeg er meget stolt over at have fået til opgave at åbne scenen. Det er en stor ære. Det glæder jeg mig meget til, og jeg ved, at det bliver en stor aften på alle måder. En følelsesmæssig, mental eksplosion af indtryk efter de her år." 

LÆS OGSÅ: TINA DICKOW-INTERVIEW: Lidt mere menneske, lidt mindre maskine


Fed Fredag-koncerterne afholdes som sædvanligt hver fredag hele sommeren, hvor enkelte lørdage ligeledes står i musikkens tegn i Tivoli Friheden i Aarhus.

Billetter til koncerten med Tina Dickow + gæster kan købes lige her.

LÆS OGSÅ: Tivoli Friheden annoncerer ny scene og musikprogram


ANNONCE