Nyhed

Danser Med Piger spiller koncerter i Aarhus og København til efteråret

Bandets fem medlemmer er bedste venner og bor sammen i København, hvor musikken udgør deres helt særlige bånd og fællesskab

Tidligere i år har Danser Med Piger gæstet Spot Festival, Cheff Records Festival samt opvarmet til Cheff Records koncerter i K.B. Hallen og i Aarhus Congress Center. Ifølge en pressemeddelelse vil de musikalske venner gæste landets to største byer til efteråret. Den 4. november vil de optræde på Train i Aarhus, og ugen efter vil de være at finde i Lille Vega i København den 10. november.

Forud for deres succes med hittene ”Kemikalier” og ”Danser med piger” fik bandet deres spæde start med flere års optrædener med covernumre, indtil de selv fik lyst til at skabe og indspille musik.

– Vi har det for fedt, når vi spiller og skriver sange sammen. Vi kunne sagtens have spillet musik hver for sig, men sammen er det bare meget sjovere. Når vi laver musik, er vi fem bedste venner, der hænger ud, samtidig med at vi laver musik lige præcis på denne måde, som vi elsker, fortæller vennegruppen i  pressemeddelelsen. 

LÆS OGSÅ: DANSER MED PIGER-INTERVIEW: Med vennerne i hånden mod stjernedrømmene

Bandets lyd er poppet med disco-vibes, som de fortæller har inspiration fra 80’erne – og deres debutsingle ”Lad Mig Være” blev til en pludselig nat i kølvandet på bandets lyst til at skabe deres egen musik. Med sangens omkvæd ”Lad mig være – være noget for dig” inviterer bandet lytteren ind i varmen:

– Vi elsker dansemusik, og vi vil gerne invitere folk ind i varmen og med til vores fest. Det håber vi, at folk derude er klar på. Sangen er en energibombe, som handler om at springe ud i det, ud i kærligheden. At turde være direkte, gribe chancen og droppe tvivlen.

Bandets aktuelle ep Danser Med Piger er, som bandet beskriver det, en kulmination af ”hårdt arbejde, venskab og et festligt ungdomsliv”, og de beskriver deres musik som relaterbar:  

– Alt vi skriver om, har mindst én fra bandet oplevet. Vi skriver sangtekster om at være ung og dum og om kærlighed. Vores sange taler ud til en stor gruppe unge, ud til vores egen generation, i hele Danmark. Vi vil gerne have, at folk får energi og et smil på læben af den musik, vi laver. 

ANNONCE