Nyhed

FOTOUDSTILLING: Tina Dickow i hopla

Udstillingen “Lydbilleder fra en by” tager dig helt tæt på Aarhus’ musikere

For nyligt vendte Tina Dickow snuden mod Danmark for en kort stund, da hun i marts skiftede Reykavik ud med Aarhus.

I forbindelse med sit tiende album i rækken, Bitte Små Ryk, havde GAFFA nemlig fornøjelsen af et interview med sangeren i magasinet fra marts 2022, hvor hun blandt andet snakkede om at synge på dansk, Coronaisolation på Island og hendes syn på kønsbalancen i musikverdenen. 

Morten Rygaard – som er fast fotograf for GAFFA – var den heldige mand, som fik lov til at tilbringe en hel dag med Tina Dickow: 


- Billedet her blev taget til GAFFA nede ved Aarhus Havn. Der var betonvægge, så det valgte vi at gå med. Så simpelt er det faktisk, fortæller Rygaard og fortsætter: 

- Jeg elsker bare at arbejde sammen med Tina, og den her dag var også bare monster fed. Vi lavede en masse skøre ting sammen, og det var faktisk hendes egen idé, at hun lige pludselig begyndte at gå sådan der og på skøre og sjove måder, og det var bare mega fedt, fortæller Rygaard og griner. 

Dickow er efterhånden en garvet karakter på den danske musikscene, og GAFFA været så heldige at følge hende fra start. Hvis du har lyst til at dykke ned i Dickows univers, så kan du finde flere billeder, interviews og anmeldelser fra GAFFAs arkiv lige her.


Fotoudstillingen finder sted fra den 3. oktober til den 24. oktober på Store Torv i Aarhus.

LÆS OGSÅ: TINA DICKOW-INTERVIEW: Lidt mere menneske, lidt mindre maskine

ANNONCE