Nyhed

Harry Styles annoncerer ekstrakoncert

Hitmageren forlænger sit besøg i Danmark

Tidligere på sommeren måtte Harry Styles aflyse sin planlagte koncert i Royal Arena på grund af det tragiske skyderi i nærliggende Field’s. Af samme grund måtte popstjernen omlægge sine planer for at give sine danske fans den musikalske oplevelse, de blev snydt for.

I fredags (den 26. august, red.) blev det så annonceret, at sangeren den 13. maj 2023 lægger vejen forbi Casa Arena i Horsens som led i sin europæiske forårsturné.

I dag – blot mindre end en uge siden den gode nyhed – er det blevet meddelt, at der kommer en ekstra koncert søndag den 14. maj 2023 – også i Horsens’ Casa Arena på grund af den massive interesse. Det skriver koncertarrangøren Live Nation i et Facebook-opslag.

Den britiske hitmager brød for alvor igennem efter sin deltagelse i den engelske udgave af X Factor i 2010, hvor One Direction blev dannet. Siden gruppens brud i 2015 har Harry Styles haft en strålende solokarriere, hvor især det seneste album – Harry’s House – har slået flere hitlisterekorder, som det står skrevet på NME.

Også GAFFAs anmelder har givet rosende ord til hitmagerens tredje studioalbum.

Det walisiske band Wet Leg opvarmer for Harry Styles til begge koncerter.

Billetter til begge koncerter koster fra 655,- til 1105,- kroner og sættes i salg den 2. september klokken 10 via Live Nation og Ticketmaster.

LÆS OGSÅ: Harry Styles slår flere rekorder med sit nye album

 

ANNONCE