Nyhed

LYT: Ny sang med Britney Spears og Elton John ude nu

Spears er overvældet over at være tilbage med første nye udgivelse i seks år

Tidligere på måneden blev det bekræftet, at de to superstjerner Elton John og Britney Spears ville udgive en sang sammen, og den længe ventede single ”Hold Me Closer” er nu udgivet.

Det er ikke første gang, at John udgiver en sang med en yngre popstjerne. I 2021 udsendte han hitsinglen ”Cold Heart” med Dua Lipa - hentet fra albummet The Lockdown Sessions, hvor John havde inviteret adskillige gæster med ombord.

Og nu er turen altså kommet til Britney Spears. Den nye, fælles sang har fået titlen "Hold Me Closer" og er en kombination af to af Johns ældre numre – ”Tiny Dancer” fra 1972 og ”The One” fra 1992.


I starten af denne uge fik John en dj på en restaurant i Cannes til at overraske gæsterne ved at afspille sangen og selv synge med på den.

Britney Spears indspillede sit bidrag på under to timer, og hendes medvirken markerer den første udgivelse fra Spears i seks år - og dermed også der første, siden hun sidste år kom ud af sit værgemål. På Twitter skriver hun:


”Det er virkelig cool, at jeg synger med en af de mest klassiske mænd i vores tid. Jeg er faktisk overvældet. Det er en stor ting for mig!!! Jeg mediterer mere, og jeg lærer, at mit rum er værdifuldt og kostbart!!!”

Om Spears’ medvirken fortæller John, her citeret fra NME:

”Hun sang fantastisk. Alle sagde, at de ikke troede, hun kunne synge længere. Men jeg sagde, hun var strålende, da hun startede, så jeg tror på, at hun kan. Og hun gjorde det, og jeg var så begejstret over det, hun gjorde”.

LÆS OGSÅ: Britney Spears: "Min familie har ødelagt mine drømme 100 milliarder procent"


Spears’ seneste album Glory er fra 2016, men i 2020 udgav hun i anledning af sin 39-års fødselsdag en uudgivet sang ”Swimming in the Stars” fra albummet.

I 2021 afslørede hun, at hun arbejder på ny musik, og på Instagram delte hun en video af sig selv, hvor hun synger en a cappella-version af 1998-hittet ”Baby One More Time”.

Her forklarede hun også, at hun ønskede at genindspille en ny version af sangen, men at hendes team sagde nej.

LÆS OGSÅ: Ny Elton John-dokumentar på vej


ANNONCE