Nyhed

LYT: Beyoncé møder Madonna i nyt ”Break My Soul”-remix

De to superstjerner Beyoncé og Madonna går sammen i et spritnyt remix af sangen ”Break My Soul” fra Beyoncés nyeste album Renaissance.

Sangerne Beyoncé og Madonna er gået sammen om at lave et remix af Beyoncés sang ”Break My Soul” under titlen ”Break My Soul – The Queens Remix”, som netop er udkommet. Singlen kombinerer hovedsinglen fra Beyoncés nyeste album Renaissance med Madonnas ikoniske 1990’er-hit ”Vogue”. Samspillet af de to sange har resulteret i et upbeat dance-nummer, hvor flere prominente sangerinder som eksempelvis Whitney Houston, Grace Jones og Aaliyah bliver nævnt.

Albummet Renaissance udkom 29. juli og har fået en varm modtagelse blandt lytterne. Trods gode anmeldelser – for eksempel i GAFFA – er der dog opstået et par problemer i forbindelse med albumudgivelsen, da Beyoncé har været udsat for kritik, da flere handicapforkæmpere mener, at sangen ”Heated” bærer præg af ableisme. Sangeren har dog sidenhen reageret på kritikken, og sangteksten er nu blevet ændret.

LÆS OGSÅ: Beyoncé vil genindspille sang fra sit nye album, der kan virke krænkende


Singlen var oprindeligt kun tilgængelig på Beyoncés merch-side, men den er i øjeblikket tilgængelig på alle streamingplatforme. Du kan lytte til den nedenfor.

 


ANNONCE