Nyhed

GAFFA-Prisen fuldender liveprogrammet – med Aurora, Tina Dickow og Livløs

GAFFA.dk – alt om musk

Glæd dig til at opleve det bedste fra alle hylder, når vi inviterer til livemusik-galore i Musikhuset Aarhus – med Aurora, Tina Dickow og Livløs

GAFFA-Prisen er lig med livemusik! I mange år har vi på GAFFA gjort meget for at præsentere et program, der favner bredt på alle parametre. Artister, du kender, nogle du ikke anede, du var nødt til at opleve og de helt store overraskelser. I år bliver absolut ingen undtagelse. Det er med stolthed, at vi løfter sløret for de sidste tre livenavne, der lige nu arbejder på højtryk for at give de fremmødte og seerne én over nakken, når vi blænder op for GAFFA-Prisen torsdag den 3. marts live fra Musikhuset Aarhus.

Aurora (NO)


Norske Aurora er en sand verdensstjerne, hvis største hit, "Runaway", er streamet næsten 500 millioner gange alene på Spotify. Hun brød igennem i 2015 som bare 19-årig med netop den sang og har siden gjort sig internationalt bemærket med sin kraftfulde stemme og sin sofistikerede synthpop, der henter inspiration fra navne som Björk, Kate Bush og Bob Dylan. Aurora har netop udgivet albummet The Gods We Can Touch, som GAFFA har givet fem stjerner, og 26. august giver hun en udsolgt koncert i Store Vega.

Tina Dickow

Tina Dickow brød igennem for snart 20 år siden og er altså en mildt sagt erfaren kunstner, der har givet talrige udsolgte koncerter i ind- og udland. Hun prøver dog noget nyt, når hun 1. april udgiver sit første dansksprogede album Bitte små ryk, som vi allerede har fået to singleforløbere fra. Det lyder mildt sagt lovende! Det er en ære at byde en levende legende som Tina Dickow tilbage på scenen i Aarhus, som hun kender så godt. 


Livløs

GAFFA-Prisens liveshows er kendt for heftige metalbands, og i år bliver ingen undtagelse. Aarhus-bandet Livløs spiller melodisk dødsmetal med svensk inspiration og er aktuelle med deres andet album, And Then There Were None, der er udgivet på det store østrigske metalselskab Napalm Records (Accept, Alter Bridge, Jinjer med flere). Gør dig klar til at blive mørbanket!

De tre nye navne slutter sig til et program, der også tælller indierock-singer-songwriteren Brimheim, punk-rap-duoen Fabräk, rapperen Carl Knast og indie-poprockduoen Prisma.


OM SHOWET

GAFFA-Prisen afholdes torsdag den 3. marts klokken 21.00, hvor vi inviterer indenfor i Musikhuset Aarhus’ Store Sal. Ligesom sidste år står knivskarpe Thomas Skov i spidsen for showet. Han flankeres af Carsten Holm, og sammen vil de to garvede værter guide os igennem en aften fyldt med priser, satire, seriøsitet, samtale og ikke mindst livemusik.

Vi glæder os til at fejre en lang række af musikkens fanebærere, der også i 2021 har måttet slås for det, de, vi og os alle sammen har kært – nemlig musikken. GAFFA-Prisen er læsernes pris, og du kan her læse, hvem der er nomineret


Det er tredje år i træk, at GAFFA-Prisen afholdes i Musikhuset Aarhus og i byen, der både er oprindelsessted og hjemby for Skandinaviens største musikmagasin. Musikhusets Store Sal skal danne rammen om GAFFA-Prisen, der i allerhøjeste grad er et show, hvor musik og ikke mindst livemusik er i fokus.

Som noget nyt og ekstraordinært giver en billet til GAFFA-Prisen også adgang til efterfesten, der i år foregår i Musikhusets foyer umiddelbart efter showet. Det er ikke for tidligt at annoncere, at årets fest bliver GAFFA-Prisen.

KØB BILLET TIL SHOWET HER


Varm op med Auroras "A Temporary High" fra det nye album The Gods We Can Trust:

ANNONCE